Έρανο σε πεθαμένους;;;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνησαν την οικονομική αφαίμαξη του λαού από τώρα!!! Πριν καλά-καλά κάτσουν στις καρέκλες.Εχουν στείλει IMG008εκατοντάδες χιλιάδων επιστολές μέσω ΕΛΤΑ και ζητάνε χρήμα από τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, τους ζητάνε την ετήσια συνδρομή για να εκδώσουν τις πιστωτικές πράσινες κάρτες του κόμματος ….

Μ’αυτές ως φαίνεται θα έχει δικαίωμα και τσαγανό ο κάθε κάτοχος πράσινης κάρτας ( κι ανάλογα βέβαια με το πόσα θα έχει βάλει στο λογαριασμό του κόμματος) να πάει στα κομματικά όργανα για το καθιερωμένο ρουσφέτι. Γιατί έτσι και δεν έχεις πράσινη κάρτα μέλους ή φίλου, σ’έφαγε η μαρμάγγα και μάλιστα η πράσινη μαρμάγγα!
Ετοιμαστήτε λοιπόν φίλοι μου, όσοι θα χρειαστείτε ρουσφέτι απο το αυριανό ΠΑΣΟΚ, να πάτε να τα “σκάσετε” ζεστά-ζεστά μέσω ΕΛΤΑ για να τα παραλάβουν στην Ιπποκράτους 22.
Εκεί περιμένουν τα “άδεια” πράσινα ταμεία για να γεμίσουν απ’ το ζεστό φρέσκο χρήμα του φτωχού λαού! Του λαού που τον θέλουν κάποιοι να βόσκει στο πράσινο χορτάρι της λήθης και της πολιτικής παρακμής. Οι τετραπέρατοι πράσινοι karta2.jpgCF80CEB1CF83CEBFCEBAΑλιγάτωρες επανέκαμψαν πιο αποφασισμένοι, μετά την χειμερινή τους νάρκη των πεντέμισυ χρόνων.
Η πλάκα είναι οτι έχουν πάρει αμπάριζα όλους όσους είχαν εγγράψει στα βιβλία τους κι απο την δεκαετία του -80!!! Ετσι, είδαμε ταχυδρόμους ν’αναζητούν πεθαμένους.
Είδαμε συμπολίτες μας να σχίζουν τους πράσινους φακέλλους αγανακτισμένοι, μη έχοντες σχέση πλέον με το κόμμα. Είδαμε γείτονές μας προβληματισμένους, για τη σαπίλα της πολιτικής και των νέων ηθών που το ΠΑΣΟΚ σαν αυριανή κυβέρνηση θέλει να επιβάλει στον απλό έλληνα φορολογούμενο.
ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ!!!
IMG007ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΠΕΡΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ …
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ.
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΜΑΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ