Στην αντεπίθεση η κόρη του Καραβέλλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

(στο τέλος το σχόλιο μας)

http://www.antinews.gr/blogimages/korikaravela.jpgΜήνυση για κατάχρηση εξουσίας κατέθεσε η κόρη του καταζητούμενου για την υπόθεση Siemens, Χρήστου Καραβέλλα, σε βάρος του ανακριτή, που χειριζόταν την υπόθεση της Siemens, Νίκου Ζαγοριανού, και κατά παντός άλλου υπευθύνου…
Η μήνυση της Σαλίνας Καραβέλλα αφορά το κατηγορητήριο, που της απήγγειλε ο κ. Ζαγοριανός, μετά τη διαφυγή του πατέρα της στο εξωτερικό, λίγο πριν την απολογία του, και αφορούσε την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, έσοδα τα οποία, σύμφωνα με τον ανακριτή, προερχόταν από ενεργητική δωροδοκία του πατέρα της, πρώην στελέχους της Siemens.
Η Σαλίνα Καραβέλλα υποστηρίζει ότι το αδίκημα, που της απήγγειλε ο ανακριτής, δεν έχει νομικό έρεισμα, καθώς η νομιμοποίηση εσόδων απαιτεί παθητική και όχι ενεργητική δωροδοκία, δηλαδή κάποιος να έχει λάβει και όχι να έχει δώσει χρήματα, ως δώρο. (ρουφιάνος)
σσΟ: Βέβαια και έχει νομικό έρεισμα η προσφυγή της κας Καραβέλα. Ο καθένας άλλωστε σε αυτή τη χώρα κοιτάει την πάρτη του και οι άλλοι να πάνε να πνιγούνε. Τι κι’ αν η Siemens έγινε θηλιά στο λαιμό του Ελληνικού λαού που κινδυνεύει σε λίγους μήνες να μην πάρει την σύνταξη του. Τι εάν κάθε λογής μικρολαμόγιο καταλήστευε τον ΟΤΕ παρέα με δικηγορικό γραφείο παίρνοντας μαϊμού αποζημιώσεις.
Ίσως ήρθε η στιγμή ώστε αυτή η χώρα να κοιτάξει λίγο το συμφέρον της. Δεν είναι δύσκολο. Δήμευση περιουσίας (εως πρώτου βαθμού συγγένειας) σε όποιον αποδεικνύεται ότι έχει συντελέσει ή εμπλακεί σε ενέργειες που ζημίωσαν το δημόσιο. Τόσο απλά. Τολμήστε. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ