Η πτώση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

prwtothema4okt

Δεν υπήρξε ατυχής περίοδος στην ιστορία της Ελλάδας που να μην προήλθε από τους ίδιους τους Έλληνες. Πάντα όμως έφταιγαν κάποιοι “άλλοι”, ξένοι, ύποπτοι, εξωγήινοι, αλλόθρησκοι. Ποτέ εμείς. Διαβάστε ένα ενδιαφέρον ιστορικό από άγνωστο αναγνώστη (με αρκετές αλλαγές, στην ουσία κρατήσαμε μόνο κάποια από τα γεγονότα και χτίσαμε πάνω σε αυτά).
Το ιστορικό αποδόμησης της κυβέρνησης Καραμανλή.
Πολλά υποσχόμενη ήταν η κυβέρνηση και είχε καλό κόσμο. Στη δύση για να σταθείς όμως πρέπει να είσαι έρμαιο δανεισμού. Κάθε ενέργεια ανάκαμψης της χώρας κάνει τους πιστωτές έξαλλους και γίνεσαι ανεπιθύμητος.
*Η κυβέρνηση κρατάει ουδετερότητα στο σχέδιο Ανάν και ασκεί βέτο στην είσοδο των Σκοπίων. Στρατηγική συμμαχία με Γαλλία.
*Το 2004 γίνονται οι ασφαλέστεροι Ολυμπιακοί χωρίς C4I που χρυσοπληρώθηκε. Βουλγαράκης – Μαρκογιαννάκης ξεκινούν τσαμπουκά. Ο Μαρκογιαννάκης την πληρώνει για αστείες δηλώσεις που έκανε σε στενό κύκλο, ο Βουλγαράκης τρώει βόμβα και γλιτώνει από θαύμα. Η βόμβα ήταν από τον Επαναστατικό Αγώνα. Κάτι χρόνια μετά η Κλίντον βγάζειεπίσημο  έγγραφο και προειδοποιεί τις Αμερικάνικες αρχές πως δύο μέλη του Επαναστατικού Αγώνα είναι ανεπιθύμητα και αναιρούνται τα όποια επίσημα αμερικάνικα έγγραφα έχουν. Πολυεθνική ο ΕΑ.
*Ο Τσιτουρίδης αρνείται να παραλάβει το Ολυμπιακό ακίνητο του Μπόμπολα για κακοτεχνίες. Αμέσως αρχίζει πόλεμος για τον Τσιτουρίδη που απομακρύνεται “για ψύλλου πήδημα”.
*Αρχίζει η προσέγγιση με Κίνα και Ρωσια. Έργα που θα παράγουν καθαρά έσοδα χωρίς ρίσκο για το κράτος. Οι δανειστές ΗΠΑ – ΕΚΤ ενοχλούνται.
*Υποκλοπές. Σκάει το μεγαλύτερο σκάνδαλο ενάντια στην ανεξαρτησία της χώρας. Βουλγαράκης – Ρουσόπουλος σηκώνουν το βάρος της ανακοίνωσης για εμπλοκή των ΗΠΑ. Οι ίδιοι εξοντώθηκαν μετεκλογικά.
*Ο Σπηλιωτόπουλος αρνείται να παραλάβει τα Γερμανικά υποβρύχια που γέρνουν. Εξοντώνεται πολιτικά.
*Εκλογές 2007. Η Ελλάδα καίγεται από άκρη σε άκρη. Μαζικοί εμπρησμοί, με Έλληνες συνεργάτες που βολεύονται. Κατασκευαστές δρόμων, κομματόσκυλα, καζίνο. Η κατάσταση ξεφεύγει με δεκάδες νεκρούς. Ο Καραμανλής όμως επανεκλέγεται.
*Το Βατοπέδι είναι ο κύριος μοχλός της Ελληνορωσικής συνεργασίας αλλά και υποστηρικτής (υλικά και ηθικά) του ΟΧΙ στο Ανάν. Ο Εφραίμ είναι αδερφός του Ν. Κουτσού, Εθνικού ήρωα της Κύπρου που στήριξε τον Τάσσο Παπαδόπουλο στην απόφαση του. Ο Εφραίμ έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Πούτιν και τη Ρωσική ηγεσία. Είναι ο μόνος που συνομιλεί στο Κρεμλίνο με Μεντβέντεφ και Πούτιν χωρίς χρονικους περιορισμούς. Η Επίθεση στην Ελληνορωσική συνεργασία ξεκινάει από το Βατοπέδι.
*Ζαχόπουλος και Τσέκου. Ένα άθλιο γύναιο εκμεταλλεύεται τα συμπλέγματα ενός άθλιου ανθρώπου για να διοριστεί στο δημόσιο. Αυτη είναι η Ελλάδα. Ένας ελεεινός δικηγόρος που γδέρνει εργάτριες αναλαμβάνει τον ρόλο του νταβατζή. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. Ο Ζαχόπουλος από ευθιξία προσπαθεί να αυτοκτονήσει και η ιστορία βγαίνει στο φως. Μαζί με το δημοσιογραφικό επίπεδο της Ελλάδας.
*Το Πρώτο Θέμα είναι μια εφημερίδα που είχε καταφέρει να χτυπήσει το κατεστημένο των εκδοτών. Είχε όμως δύο άπληστους συνεταίρους. Ο νταβατζής και η ξεφτίλα προσέγγισαν τον έναν για να κάνουν παιχνίδι. Ο άλλος έγινε έξω φρενών και οι δύο ανοίγουν κερκόπορτα στον αδηφάγο Μπόμπολα να πλασαριστεί και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
*Ο Θέμος έδωσε το DVD όχι για να πάρει λεφτά από την κυβέρνηση αλλά για να πάρει ασυλία για μια άλλη δωρεά που του είχε κάνει επιχειρηματίας (για να βοηθήσει σε προσωπική του υπόθεση). Αυτά είναι τα περιβόητα 5 εκ. (Το Olympia έχει στη διάθεση του τα πλήρη στοιχεία των εμπλεκομένων και του επιχειρηματία αλλά βέβαια δεν τα δημοσιεύει αφού δεν έχει αποδείξεις).
Τριανταφυλόπουλος γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι έμεινε στην απ’ έξω, όχι όμως για το DVD αλλά για την υπόθεση του επιχειρηματία. Αρχίζει ο πόλεμος. (Ο επιχειρηματίας “φρόντισε” και το Μάκη δίνοντας μεγάλα ποσά σε διαφήμιση στη Zougla).
Μπόμπολας αγοράζει και ανασταίνεται έτοιμος να εκδικηθεί για τον βασικό μέτοχο.
*Ο Κυριακού εκβιάζει για να μη μπει φυλακή και φαντάζεται απαξιωτικές δηλώσεις του Ρογκ για την Ελλάδα.
*Ο Κοντομηνάς για τους ίδιους λόγους αρχίζει τις χοντράδες για το Βατοπέδι (είχε καλή ενημέρωση το παλικάρι)
Η συνέχεια των στοιχείων της επιστολής μετά τις εκλογές. Η ιστοσελίδα δεν υιοθετεί τα στοιχεία, τα παραθέτει σαν απόψεις, είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε διάψευση.
Επειδή έχουμε και ένα ντοκουμέντο που διαψεύδει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος και μπορεί να θεωρηθεί φιλοκυβερνητική προπαγάνδα θα το πούμε μετά τις εκλογές όπου θα μπορέσουμε και να το διασταυρώσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ