Ο θρίαμβος των «νταβάδων»!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

RESALTO-37Μετά από τη χρόνια καταιγιστική εγκεφαλική πλύση του ελληνικού λαού, η «χούντα» της ενημέρωσης κατάφερε να κατασκευάσει μια «κοινή γνώμη» στα μέτρα της.

Ποτέ στην ελληνική ιστορία δεν έχουμε ζήσει τέτοια παρατεταμένη και άγρια νεροποντή πολιτικής χειραγώγησης. Σύσσωμη η «χούντα» των ΜΜΕ και ιδιαίτερα των καναλιών, βομβάρδιζαν, συστηματικά, καθημερινά, ανελέητα και βάρβαρα τον Έλληνα ψηφοφόρο, με παραισθησιογόνα σύγχυσης, ψευτιάς, παραπολιτικής και απάτης.

Τέτοια υστερική παράκρουση για την εξόντωση των ιδεών και της πολιτικής, τέτοια θηριώδη προπαγανδιστική πλύση εγκεφάλου και τόση σύσσωμη και ενορχηστρωμένη κινητοποίηση του «παρακράτους» των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων) για το στούπωμα του κρανίου μας, την κατασκευή «κοινής γνώμης», την καθοδήγηση και τον έλεγχο της «βούλησης» του ελληνικού λαού, δεν έχουμε ΠΟΤΕ ξαναζήσει…

Κατάφεραν να ξεγελάσουν ένα τμήμα των ψηφοφόρων και να θριαμβεύσουν: Πέτυχαν το «Βατερλό» της Ν.Δ., επέβαλαν την κυβέρνηση που ήθελαν και τώρα λυσσωδώς εφορμούν για τον βασικό, αρχικό τους στόχο: Την καρατόμηση του Καραμανλή…

Όλοι οι «εγκάθετοι» των καναλιών (δημοσιογράφοι, πολιτικοί και «μαϊντανοί»), με υπερβάλλοντα ζήλο και φανατισμό  γύρω από την καρατόμηση του Καραμανλή  ωρύονται: παρακολουθήστε τους και θα το διαπιστώσετε…

Από αύριο το παιχνίδι θα χοντρύνει και με πολλούς άλλους «ιμάντες» του παρακράτους…

Οι «νταβάδες» θριάμβευσαν!!!

Ανέβασαν τον Γιωργάκη στην πρωθυπουργία, αλλά από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα.

Αυτό το ΠΑΣΟΚ, με το Γιωργάκη Πρωθυπουργό και τις εκρηκτικές εσωτερικές αντιφάσεις του δεν μπορεί να σταθεί για πολύ…

Τώρα, αυτό το εσωτερικά διχασμένο και παρασιτικό ΠΑΣΟΚ,  θα έρθει σε επαφή με την εκρηκτική κοινωνική κατάσταση και τα γιγάντια προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και πρώτα από όλα με τα «εθνικά».

Ο Θρίαμβος, συνεπώς, των «νταβάδων» είναι ατελής και κυρίως «θρίαμβος» του «φαίνεσθαι». Στη πραγματικότητα το έργο τους δεν έχει ολοκληρωθεί: Μια  πόρτα, απλώς,  άνοιξαν.

Η δεύτερη και πιο σημαντική πόρτα είναι να διασπάσουν τη Ν.Δ., να «εξορίσουν» τον Καραμανλή και να επιβάλλουν τις δυνάμεις εκείνες που θα συναινέσουν, χωρίς αναστολές και τριγμούς στα ολοκληρωτικά σχέδια των «νταβάδων» και του αμερικανικού παρακράτους.

Για να αντιμετωπίσουν τα σημερινά καυτά και εκρηκτικά προβλήματα και κυρίως για να δώσουν τις αμερικανικές λύσεις στα εθνικά ζητήματα, χρειάζονται οικουμενικά σχήματα και πλατιές πολιτικές συναινέσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που τώρα το ντέφι των «νταβάδων» και των «εγκάθετών» τους κτυπά προς μία και μόνη κατεύθυνση: Στην παραίτηση και τον παραμερισμό του Καραμανλή: μόνο έτσι θα ανοίξει ο δρόμος του τεμαχισμού της και των οικουμενικών σχημάτων…

Αλλά και αυτό να καταφέρουν (ίσως ο ίδιος και απόψε να τους ανοίξει το δρόμο), πάλι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: Την ελληνική κοινωνία που βράζει, που αηδιάζει τους πολιτικούς απατεώνες και ακόμα περισσότερο τη δικτατορία της ψευτιάς (ΜΜΕ).

Μπορεί να κατασκεύασαν την εκλογική «κοινή γνώμη», αλλά δεν μπορούν να εξαφανίζουν τα εκρηκτικά προβλήματα.

Μπαίνουμε σε σκοτεινέ μέρες, σε μέρες πολιτικά θυελλώδεις…

Σε μέρες που όσο και αν το θέλουν δεν μπορούν, ακόμα για πολύ, να επιβάλλουν τη δική του «τάξη».

Η «τάξη» του είναι κτισμένη στην άμμο.

Θα καταρρεύσουν …

ΔΗΜΟΦΙΛΗ