Κίνημα "συνέδρων" κατά Σαμαρά και άλλες γελοιότητες κομματικών δεινοσαύρων…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε το μήνυμα που προωθεί πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο διαδίκτυο.
Ας το δει και η κυρία Μπακογιάννη για να καταλάβει τη φενάκη στην οποία μόνη της εξύφανε. Κύριοι πολιτευτές που ξαφνικά νομίζετε πως το διαδίκτυο είναι τόπος για προπαγάνδες αστείου τύπου, παρακαλώ να κάνετε ένα σεμινάριο στην Ιπποκράτους για να μην γελοιοποιείστε και γελοιοποιείτε αυτούς που σας εμπιστεύθηκαν. Το μήνυμα πάντως το παραθέτουμε αυτούσιο:

samaras 9Πολλές αντιδράσεις προκαλεί σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, η διαφαινόμενη πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Παράταξης, στο έκτακτο Συνέδριο του Νοεμβρίου.
Την ίδια ώρα, σύνεδροι και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από την επαρχία, έχουν εκφράσει την πρόθεση να συλλέξουν υπογραφές και να τις καταθέσουν στο Συνέδριο, εκφράζοντας την άρνησή της στο δικαίωμα του Αντώνη Σαμαρά να είναι υποψήφιος, λόγω του ρόλου του στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993, και στην εν συνεχεία στήριξη της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου, με την από κοινού υπερψήφιση της υποψηφιότητας του Κωστή Στεφανόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, το 1995.
Κατά την άποψη μας η κίνηση αυτή είναι διασπαστική, δεν ταιριάζει στην φυσιογνωμία, στην ιδεολογία και την πρακτική της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας!
Οι Σύνεδροι, τα μέλη και οι οπαδοί της ΝΔ, έχουν μνήμη και δεν πρόκειται να ξεχάσουν την διαδρομή κανενός, την ώρα της κρίσεως!
Όπως δεν πρόκειται να ξεχάσουν την συμπεριφορά του κ. Αντώνη Σαμαρά, απέναντι στην παράταξη που τον ανάδειξε!
Η παράταξη, του συμπεριφέρθει με πολύ μεγάλη μεγαλοψυχία, αφού τον υπουργοποίησε αρκετές φορές, παρά το νεαρό της ηλικίας του και αυτός την “πρόδωσε”!
Δεν μπορείς όμως να του στερήσεις το δικαίωμα της υποψηφιότητος!
Μέχρι και ο Ψωμιάδης δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος!
Ας σοβαρευθούμε λοιπόν!
Να μην κάνουμε και εμείς αυτά για τα οποία κατηγορούσαμε το ΠαΣοΚ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ