Χαρδαβέλλα πόσο χαμηλά θα φτάσετε αυτή τη ρημάδα την κοινωνία;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/CF84CF83CEADCEBACEBFCF85CF87CEB1CF81CEBFCF8DCEBCCEB5CEBDCEB7.jpgΗ βαρύγδουπη ανακοίνωση του Χαρδαβέλα για την αποκλειστική συνέντευξη με την Τσέκου μας συντάραξε. Είπαμε επιτέλους αυτή η κοπέλα θα ανοίξει το στόμα της και για κάτι άλλο. Για να αποκαλύψει δηλαδή το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, τα εκατομμύρια που έπαιζαν και υπεξαιρέθηκαν όπως κραύγαζαν οι πάντες πάνω στο παχύ τραυματισμένο κορμί.
Ο Δημοσιογράφος μάλιστα προϊδέασε για διάψευση του πρωθυπουργού ο οποίος δήλωσε πως η όλη υπόθεση ήταν μια τραγική προσωπική ιστορία. Είπαμε, δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.
Άνθρακες. Αυτό που μας θλίβει είναι ότι αυτή η γυναίκα είναι αριστούχος της φιλοσοφικής. Αυτή η γυναίκα λοιπόν ενσαρκώνει την αθλιότητα της Ελληνικής κοινωνίας του βολέματος, του βίσματος, του διορισμού, του ρουσφετιού.
Και ακόμα παρακάτω. Αριστούχος φιλοσοφικής η κυρία. Ακριβώς αυτή είναι η φιλοσοφία του καπιταλισμού στην ελεεινή ελληναράδικη εκδοχή: Να βρω το λαμόγιο δικηγόρο, να πάμε στο λαμόγιο δημοσιογράφο, να αρπάξουμε φράγκα. ΑΡΙΣΤΑ.
Όσο για την ταμπακέρα; “ξέρετε, εγώ δεν ξέρω, δεν είδα, αλλά ακούσατε τι λένε…”
Ναι κύριε Χαρδαβέλλα, ακούσαμε τι λένε. Ότι ο κακομούτσουνος παρότι έτρωγε δισεκατομμύρια, δεν ήταν ικανός να διορίσει την Τσέκου για να γλιτώνει. Προτίμησε μάλιστα να αυτοκτονήσει για να γλιτώσει την ξεφτίλα. Δηλαδή ένας αρχικαταχραστής προτίμησε να πεθάνει παρά να γλεντήσει τα λεφτάκια του και να διορίσει τη γκόμενα.
Δηλαδή για άλλη μια φορά μας περνάτε για κορόιδα. ΈΛΕΟΣ, δεν πείθετε κανέναν. Εσύ Εύη μου, αριστούχα μου, “σχέση εργασιακής εξάρτησης” είναι η σχέση της καθαρίστριας που έσκαγε χιλιάρικα στον Ντόπερμαν βίντεο – δικηγόρο για να διεκδικήσει τα δικαιώματα της. Όχι η δική σου. Γιατί ο ψυχαναγκασμός και η ατίμωση οδηγεί στην ταράτσα. Όχι στον Θέμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ