Ανεπιφύλακτα υπέρ της κατάργησης του "Μακεδονίας – Θράκης" και ενθουσιασμός στους Οικολόγους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

oikologoi%20komma smallΗ Πολιτική Κίνηση Θεσσαλονίκης των Οικολόγων Πράσινων χαρακτήρισε την κατάργηση του Υ.ΜΑ.Θ «καθυστερημένη πλην επιβεβλημένη εκσυγχρονιστική κίνηση για την υπέρβαση των αγκυλώσεων του παρελθόντος», ενώ επισήμανε πως :

«ήταν ένας παρωχημένος θεσμός που εξυπηρετούσε μονάχα τις πελατειακές σχέσεις του εκάστοτε υπουργού, ο οποίος δια του διορισμού εξασφάλιζε την επανεκλογή του και έπρεπε να είχε καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό».
 
 

Εδώ οι άνθρωποι έχουν εκφρασθεί κατα καιρούς θετικά για τους Σκοπιανούς και θα επιθυμούσαν σήμερα να αναφέρεται το όνομα “Μακεδονία”;
Αγκύλωση λοιπόν η ύπαρξη και μόνο της λέξης Μακεδονία…!
Καλή αρχή έκανες κ. Παπανδρέου…και αυτά δεν είναι τίποτα ακόμη!
Εφ’ όσον έχεις μαζί σου τους Οικολόγους μην φοβάσαι τίποτα!
Μπορείς να προχωρήσεις και στα …σοβαρά εθνικά θέματα μαζί τους!
Αξίζει να σου αναφέρουμε ότι το Υπουργείο που κατήργησες, παλαιότερα λέγονταν “Υπουργείο Βορείου Ελλάδος” και είχε για υπουργό για πολλά χρόνια τον κ. Νικόλαο Μάρτη!
Άνθρωπο που αφιέρωσε την ζωή του στο να κάνει γνωστό, σε όλο τον κόσμο την “Ελληνικότητα της Μακεδονίας” και συγγραφέα αρκετών βιβλίων με αυτό το σκοπό!
Μετέπειτα ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος διέγνωσε τι προετοιμαζόταν στα Σκόπια, το μετονόμασε σε “Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης”!
Το έκανε τυχαία; για μεταρρύθμιση;
Δεν κατάλαβες καλά ίσως το τι έκανες..!

Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ