Aγαπητή κα Ξενογιαννακοπούλου, δεν γίνατε υπουργός για να υπηρετείτε την τηλεθέαση του Καμπουράκη. Η Υγεία βρίσκεται σε τέλμα αγαπητή μου…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

mariliza
Το συνήθιζαν οι κηφήνες, ανίκανοι και σε βάθος διεφθαρμένοι (με κάποιες εξαιρέσεις) υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή. Να παίρνουν σβάρνα τα χαζοκάναλα των νταβατζήδων, αντί να βρίσκονται στα υπουργεία τους.
Υπήρχαν κάποια γαλάζια νούμερα που απειλούσαν να ξεπεράσουν σε τηλεοπτικές εμφανίσεις, ακόμη και τον παγκόσμιο πρωταθλητή του τηλεοπτικού κιτς Πανίκα Ψωμιάδη.
Πως είναι δυνατόν κα Ξενογιαννακοπούλου μου, λίγες ώρες πριν αναλάβετε έναν απο τους πιο διεφθαρμένους τομείς του κρατικού μηχανισμού, αυτόν της Υγείας, τον οποίο λυμαίνονται συμμμορίες που θα ζήλευαν οι ναπολιτάνοι μαφιόζοι, να βρίσκετε χρόνο ν αφιερώσετε στις πρωινές τηλεχλαπάτσες (και η Πετρούλα βγαίνει στη τηλεόραση), αντί μαζί με τη Φώφη Γεννηματά να έχετε ξενυχτήσει μελετώντας το τσουνάμι που έχετε ν

αντιμετωπίσετε;

Αγαπητή μου κυρία
, κάντε τη δουλειά σας και δεν θα έχετε ανάγκη τη τηλεόραση.

Ο Γιώργος ο Γεννηματάς
, δεν καταγράφεται ως ιστορική προσωπικότητα, επειδή έβγαινε στα χαζοκάναλα -που ένας σοβαρός ΣΔΟΕ θα μπορούσε να τους βάλει λουκέτο-αλλά επειδή σ αυτό το βάθρο τον ανέβασε το λαικό αίσθημα.
Μην ξεχνάτε οτι είστε εκπρόσωποι των ελλήνων πολιτών, τις αγωνίες όλων μας έχετε επωμισθεί, δεν είστε γλάστρες στα Πελλοπονησιακά Καλλιστεία.
Και ειδικότερα εσεις οι Πασόκοι, θα έπρεπε να είστε πιο προσεχτικοί με τις τηλεοράσεις.
Ο αντιπρόεδρός σας, τη νύχτα των Ιμίων, συνελήφθη συνεντευξιαζόμενος, απο τους τούρκους κομμάντος…

http://kourdistoportocali.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ