ΕΘΝΟΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ

“ΠΙΕΙΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΞΕΝΥΧΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2!!” Αυτό ακριβώς ήταν το μότο που ακούσαμε έκπληκτοι στο ραδιόφωνο του Αντέννα! Μέσα σε ένα άκρως ηλίθιο διαφημιστικό λογίδριο που έβριθε από ορθή σύνταξη (Χάπυ μέρη, τρέντι κλάμπς κλπ), πληρωμένο από τον κρατικό κορβανά, το κράτος ωθεί τους πολίτες του να το ρίξουν στο οινόπνευμα. Προφανώς για να ξεχάσουν τα προβλήματα τους, την ακρίβεια, την ανέχεια και βεβαίως να γίνουν ακόμη πιό πειθήνια όργανα στις επιταγές του παγκόσμιου καπιταλισμού και της κρατικής ασυδοσίας.
Δεν έκλεισε μήνας από τότε που ο πατέρας δολοφόνησε το παιδί του υπό την επήρεια αλκοόλ. Το 95% της ενδοοικογενειακής βίας οφείλεται στον αλκοολισμό. πληθώρα τροχαίων ατυχημάτων, εγκληματικών ενεργειών και τσαμπουκάδων από άτομα που ψάχνουν τη χαμένη τους ανδροπρέπεια στο οινόπνευμα.
Ρωτάμε κύριε Αβραμόπουλε, υπέρμαχε της απαγόρευσης του καπνίσματος, ποιά η γνώμη σας γι’ αυτή την κρατική αθλιότητα; Δεν είδαμε κανέναν να δέρνει τη γυναίκα του λόγω του τσιγάρου, ούτε να σκοτώνει το παιδί του. Είστε γνώστης αυτής της εγκληματικής ενέργειας πληρωμένης μάλιστα από τα λεφτά των φορολογουμένων; Πιστεύετε ότι ο αλκοολισμός είναι λιγότερο επικίνδυνος από το κάπνισμα; Η μήπως θέλουμε και εμείς να γίνουμε ένα έθνος ΑΑ (Αντικαπνιστών Αλκοολικών) όπως και όλα τα “πολιτισμένα” έθνη της καπιταλιστικής δύσης;
Απαιτούμε:
1. Την άμεση παύση μετάδοσης αυτού του ελεινού λογιδρίου από όλα τα μέσα.
2. Την επέμβαση εισαγγελέα για να βρεθούν οι αρμόδιοι που συνυπέγραψαν την παραγωγή του.
3. Την παραδειγματική τους τιμωρία, διότι η μετάδοση αυτού του μηνύματος σε απογευματινές ώρες, στοιχειοθετεί αδίκημα καθ’ ότι η κατανάλωση οινοπνέυματος από ανηλίκους είναι παράνομη ενώ είναι πλημμεληματική πράξη η εξώθηση ανηλίκου σε αυτή.
Πρωτοβουλία Γυναικών ενάντια στον αλκοολισμό.  
1. Την άμεση παύση αυτής της τριτοκοσμικής αθλιότητας
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ