Βαρώνοι και δημοσιογραφικά πτώματα θέλουν να ελέγξουν (και) την αντιπολίτευση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1 %7E1Βγήκαν στη γύρα τα παρέα με τους βαρώνους τα δημοσιογραφικά ζόμπι για να θέσουν τους όρους του παιχνιδιού (και) στα τεκταινόμενα της αντιπολίτευσης. Μαζί με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις, απαραίτητη προϋπόθεση της απολιθωμένης προπαγάνδας.
Παραπαίουσες φυλλάδες που περιμένουν την κρατική επιχορήγηση για να ζήσουν, “τεράστια” εκδοτικά συγκροτήματα με ζημιές δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ για το 2009, δημοσιογραφίσκοι – παράσιτα του δημοσίου βίου. Ένα παρακράτος που πνέει τα λοίσθια νομίζει ότι δύναται να επηρεάσει τη λαϊκή αίσθηση. Πλασσάρεται στα γραφεία των δελφίνων, ρίχνει γέφυρες, εγγυάται τη μεταστροφή και τον επηρεασμό των εκλεκτόρων.
Δυστυχώς, η διαδικασία επιλογής διαδόχου στη Νέα Δημοκρατία είναι εξ’ ίσου απολιθωμένη και αυτιστική. Εσωστρεφής και αποξενωμένη όπως η ενέργειες πολλών μέχρι πρότινος κυβερνώντων που φρόντιζαν τις δουλίτσες τους εις βάρος των ψηφοφόρων και της χώρας. Εάν αυτές οι διαδικασίες τηρηθούν ως είθιστε, το αποτέλεσμα θα είναι αντικοινωνικό, κομματικό, αποκρουστικό.
Γι’ αυτό θα δείτε κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις αυτές τις ημέρες που θα αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό. Όπως άλλωστε άλλαξε και η ροή της ενημέρωσης τους τελευταίους μήνες. Πλέον, η εμπιστοσύνη και η παρουσία των πολιτών έχει στραφεί αλλού. Ας μην χαίρονται λοιπόν οι υπερχρεωμένοι εκδότες και οι εκδότες των 700 φύλλων. Θα βρεθούν προ οδυνηρής έκπληξης, όπως και οι Ηρακλειδείς που ποντάρουν επάνω τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ