Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

“ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει: Η Τσούχτρα

Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά να φανεί όσο μπορεί περισσότερο αποτελεσματική η νέα μας Κυβέρνηση,έστω κι αν δείχνει “οικογενειακή” υπόθεση…Γιαυτό και συμβουλεύουμε το νέο Πρωθυπουργό να μην επαναλάβει για άλλη μια φορά το καινούργιο του τσιτάτο:
«Θα επιλέγουμε τους  ΑΡΙΣΤΟΥΣ  και  όχι   τους  ΑΡΕΣΤΟΥΣ..»
Γιατί η σύνθεση της Κυβέρνησής του δείχνει το εντελώς αντίθετο.
Πρώτη φορά στον κοινοβουλευτικό βίο της χώρας, είδαμε τόσους πολλούς, παλαιούς και νέους Υπουργούς – Υφυπουργούς σε μια κυβέρνηση να είναι τόσο  ΚΟΛΛΗΤΟΙ  του ίδιου και των συγγενών του.
Εκτός κι αν ο κ.Πρόεδρος εννοεί ότι θα επιλέγουμε τους  ΑΡΙΣΤΟΥΣ,  με την προϋπόθεση όμως ότι θα μας είναι  και  ΑΡΕΣΤΟΙ..
Κι επειδή, φυσικά, πρέπει, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, να υπουργοποιήσουμε και μερικά  ΑΡΙΣΤΑ  αλλά μη  ΑΡΕΣΤΑ ιστορικά στελέχη, βάζουμε δίπλα τους ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ «ελεγκτές»,κάποιους  δικούς μας  ΑΡΕΣΤΟΥΣ και ησυχάζουμε..
Με κίνδυνο, βέβαια, να σκάσουν οι άνθρωποι, όπως έσκασε και η Μελίνα όταν το ΜΕΓΑ συγκρότημα, της έβαλε δίπλα τον ΑΡΕΣΤΟΤΑΤΟ κ. Μικρούτσικο.
Γιατί πώς είναι δυνατόν, π.χ., ο κ.Παμπούκης να «ελέγχει», τον κ. Πάγκαλο; Ήδη από τώρα τρέμουμε μήπως, πολύ σύντομα, δούμε μια έκρηξη  –  μολότωφ μεταξύ του κ.Πάγκαλου και του κ.Παμπούκη, δεδομένου ότι και οι δυό έχουν το ίδιο  ΑΚΡΙΒΩΣ  αντικείμενο: Να ελέγχουν  ΟΛΟΥΣ  τους  άλλους…
Μακάρι να πάνε όλα καλά..
Και να μην πολλαπλασιασθούν τα καλαμπούρια  των πολιτικών διαδρόμων που άρχισαν κιόλας και βάφτισαν  τα κολλητάρια  του Γιώργου: « ΟΙ  ΠΥΡΗΝΕΣ  ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ..».
7.10.09

ΔΗΜΟΦΙΛΗ