Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Τα παιχνίδια θεάματος στα Εξάρχεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Τα αστυνομικά γιουρούσια του Χρυσοχοϊδη στα Εξάρχεια είναι ένα σκηνικό απάτης!!!
Του Θύμιου Παπανικολάου

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/1_22.jpgΑρχικά να παρατηρήσουμε ότι αν τέτοιοι γιουρούσια γινόντουσαν από την προηγούμενη κυβέρνηση θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες. Τα ΜΜΕ και οι «προοδευτικές» πένες, με πρώτη την «Ε», θα ούρλιαζαν σαν ύαινες για το κράτος και παρακράτος της «δεξιάς».
Τώρα αρκούνται σε χλιαρές ενστάσεις!!!
Βεβαίως, είναι αυτό το σύγχρονο παρακράτος (μυστικές υπηρεσίες και «νταβάδες») που έχουν στήσει αυτό το σκηνικό του θεάματος για την «εκκαθάριση» των Εξαρχείων.
Ένα σκηνικό που εναρμονίζεται με τις διαθέσεις των χρόνια ταλαιπωρημένων και τσαλαπατημένων κατοίκων των Εξαρχείων και της Αθήνας γενικότερα.
Όλες, όμως, αυτές οι αστυνομικές εφορμήσεις και «σκούπες» στα Εξάρχεια είναι κάλπικες και δόλιες. Είναι ένα σκηνικό θεατρικής παράστασης, ένα σκηνικό θεάματος, δηλαδή απάτης.
Τα Εξάρχεια μπορεί να «εκκαθαριστούν» χωρίς την τρομοκρατία των κατοίκων της γειτονιάς και των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Είναι γνωστές οι «εστίες», τα «στρατηγεία» και τα «δίκτυα» της Πανούκλας. Είναι γνωστοί οι «νονοί» των Εξαρχείων που οργανώνουν τη «χλέπα» και «διακινούν» την  κουκουλοφόρικη τρομοκρατία και τα παραισθησιογόνα του μυαλού, «νονοί» ποικίλων διαπλοκών!!!
Και ο τελευταίος κάτοικος των Εξαρχείων τους γνωρίζει!!!
Πρώτα, συνεπώς, αρχίζει το «ξήλωμα» των στρατηγείων» και των γνωστών δικτύων. Χωρίς τα «στρατηγεία» αυτά, κανένας μπαχαλάκης-βάνδαλος των Βορείων Προαστίων δεν θα τολμήσει να κατέβει στα Εξάρχεια.
Αυτά, όμως, τα «στρατηγεία» και τα «δίκτυα» είναι οι «φίλοι» του Χρυσοχοϊδη!!!
Όπως, «φίλοι» είναι και τα ιδεολογικά Μαντεία και οι πολιτικοί καθοδηγητές όλης αυτής της κουκουλοφόρικης βαρβαρότητας…

Πολλοί γνωστά και αυτά τα «μαντεία»: indymedia και Σία…
Μήπως αγνοεί ο υπουργός μας ότι ήταν η «Ε» και άλλες φιλικές του εφημερίδες που δίνανε μαθήματα «επαναστατικά» στους μαθητές, τον Δεκέμβρη, με πρωτοσέλιδα;
Μαζί με αυτούς τους «φίλους» ο Χρυσοχοϊδης στήνει σήμερα το σκηνικό απάτης. Ένα θέαμα αστυνομικών εφόδων στα Εξάρχεια και προσαγωγής της «μαρίδας»!!!
Οι πασίγνωστοι «νονοί» και τα «στρατηγεία» μένουν ανέπαφα…
Ίσως αυτοί οι «φίλοι» να κάψανε το ΡΕΣΑΛΤΟ παραμονές των εκλογών για να μη χρεωθεί ο ίδιος (όλοι γνώριζαν ότι έρχεται…) την αποτέφρωση ενός αριστερού εντύπου…
Και, ίσως, τελικά να «εκκαθαρίσουν» τα Εξάρχεια, μια και το κακό έχει παραγίνει, αλλά δεν θα ανοίξει μύτη στους «φίλους»…
Το στόχο της τρομοκράτησης, της υποβάθμισης της περιοχής και της «ληστείας» της από τα επιχειρηματικά αρπακτικά τον πέτυχαν. Τώρα μπορεί να ήρθε η ώρα της αναβάθμισης και κερδοφορίας…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ