Ποιός κοινωνικός φιλελευθερισμός και αηδίες… Έξω η λαϊκή από τη ΝΔ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

samaras1.jpg

Δέκα μικροπωλητές συνιστούν Αντώνη Σαμαρά.

Αυτό το άρθρο – ύμνος του parapolitika πρέπει άμεσα να ενταχθεί στο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των διαδικασιών. Εμπρός παλικάρια να βγούμε στους δρόμους, με ρόλεξ στα χέρια και γούνες στους ώμους.
Έξω οι Λαϊκοί (και οι λαϊκές αγορές), από τη ΝΔ. Η μόνη λύση για την επαναφορά στην εξουσία είναι το κόμμα να ξεκαθαρίσει από την πλέμπα της χαμηλής τάξης. Μόνο Εκάλες θέλουμε βρε! Κολωνάκια, Βάρκιζες και τα συναφή.
Αυτοί φτάνουν για να επανέλθουμε στην εξουσία… Τόσοι τα πήραν από τη Siemens άλλωστε. Γεμίσαμε πλούσιους βρε! Μ’ αυτούς θα πορευθούμε. Άκου μικροπωλητές… Βρε θέλουμε χλίδα για να ξαναγυρίσουμε κοντά στο λαό! Χριστοφοράκους. Τρεπεκλήδες. Βάψτε τους μπλε και η εξουσία είναι δικιά μας!
Εμείς για να συμβάλουμε στον αγώνα του parapolitika για την εκκαθάριση του κόμματος από φτωχούς και κάγκουρες, έχουμε αποκλειστικές δηλώσεις ψηφοφόρων της γαλάζιας “βάσης” που συμφωνούν και δίνουν το στίγμα της ταξικής εκκαθάρισης. Προτείνουμε μάλιστα να ακυρωθεί και η υποψηφιότητα Σαμαρά ως αθλιούρα. Δείτε το βίντεο:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eiapbbT31vw]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ