Πυρπόληση ταχυφαγείου στη πόλη του Μεξικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Σίσσυφος.
Όταν μιλάμε για ακτιβισμό στο εξωτερικό, πάρτε ένα μικρό δείγμα και συγκρίνετε. Στην κατάληξη δε της αιτολόγησης, δεν υπάρχουν οι ντόπιες “ροζ” αερολογίες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Ελλάδα, αλλά σαφής αντίθεση στο θεσμό της μαζικής παραγωγής κρέατος.
Οφείλουμε βλέπετε ν’ αντιληφθούμε ότι η μάστιγα του αιώνα μας ξεκίνησε από τους Κάου Μπόυς που εδώ ηδονιζόμαστε να τους βλέπουμε να σφάζουν, αλλά ξεχνάμε πως ηΓοτθονομαδική κτηνωδία τους όχι μόνο απαγόρευσε στους σκλάβους και γηγενείς να κατέχουν Γη για γεωργία αλλά έκαναν το βόδι “εθνικό φαΐ” της ανθρωπότητας. Communique
Στις 16 Οκτωβρίου στις 3.οο το πρωί, άτομα  απο τον πυρήνα milicia incendiaria por la liberación animal (M.I.L.A), “εμρηστική πολιτοφυλακή για την απελευθέρωση των ζώων” πυρπόλησαν το  ταχυφαγείο του  Burger King στη πόλη του Μεξικό. Στην ανάληψη ευθύνης εξηγούν ότι σκοπός του ήταν η πυρπόληση των Mc Donnalds, αλλά οι είσοδοι φυλλάσσονταν από μπάτσους. Καταλήγοντας στο κείμενο τους, τονίζουν ότι δεν θα δεχτούν καμιά μεταρρύθμιση ή νόμο που εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες θανάτωσης των ζώων στα σφαγεία και καταλήγουν ότι παλεύουν μέχρι να καταστραφόύν όλα τα κλουβιά και οι φυλακές και μέχρι να πάψει η εκμετάλλευση.
(Δημοσιεύτηκε  από Ε απο συλλογικότητα  anarchy press και Γ. Από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ