"Λυπάται για τον τόπο της" η κυρία Γιαννάκου…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

γιαννάκου“Λυπάμαι για τον τόπο μου” δήλωσε η κυρία Γιαννάκου μετά την βομβιστική ενέργεια στην πολυκατοικία που διαμένει αυτή και η οικογένεια της.
“Αυτά τα παιδιά …έχουν τόσο μίσος μέσα τους” συμπλήρωσε.
Αυτά τα παιδιά (υπάρχουν και παιδιά ανάμεσα τους), που μεγαλώνουν μέσα στο ψέμμα. Και γίνονται καρκινώματα σε έναν ήδη άρρωστο οργανισμό. Έναν οργανισμό που αρρωσταίνει επειδή κυβερνάται από ανθρώπους όπως εσείς κυρία Γιαννάκου.
Εσείς δηλητηριάζετε την κοινωνία με ψέμμα κυρία Γιαννάκου. Γιατί έχετε στα χέρια σας αυτές τις λευκές ψυχές, τις άδολες σαν κόλλες χαρτί και τις μαυρίζετε κυρία Γιαννάκου. Στα πιό τρυφερά τους χρόνια, τα στοιβάζετε στα σχολία που εσείς η ίδια διοικούσατε και τα ταϊζατε μίσος και δηλητήριο.
Στον οχετό του ψεύδους που εφηύρατε. Όπου την εθνοκάθαρση, τη γενοκτονία, το Ολοκαύτωμα εσείς το βαφτίσατε “συνωστισμό”. ΄Ηλθαν αυτά τα παιδιά στα χέρια σας να μάθουν την αλήθεια και σεις τα ποτίσατε με λήθη.
Ήλθαν να μάθουν την αρμονία και σεις τα ποτίσατε Κεμαλικό φασισμό. Όταν όλη η υφήλιος ψάχνει διέξοδο στα πανάρχαια πολιτισμικά ιδεώδη που έτυχε να γεννηθούν σ’ αυτά τα χώματα, όταν οι Χιλιανοί και οι Κινέζοι ονομάζουν τα παιδιά τους “Σωκράτη”, εσείς αφήνατε αυτά τα παιδιά στην αγκαλιά του Χόλυγουντ.
Όταν η Γη απαιτεί την επάνοδο της Σοφίας, του Κάλλους, της Αλληλεγγύης και του σεβασμού, εσείς τα θάβατε μέσα στην ίδια τους την κοιτίδα.
Εσείς κυρία Γιαννάκου που κατασκευάσατε μία νοσηρή, εικονική πραγματικότητα στον τόπο που γεννήθηκε η αλήθεια. Μία σκοτεινή και ψεύτικη κοινωνία για να ρίξετε μέσα της αυτές τις άδολες ψυχές. Εσείς που επιτρέψατε σε άθλιες περσόνες σαν την κυρία Ρεπούση να ασελγήσουν πάνω στο μέλλον αυτής της κοινωνίας.
Όπως άλλωστε επιτρέπετε κωμικά μα ζάπλουτα υποκείμενα να αυτοαποκαλούνται “προστάτες του προλεταριάτου”, “αριστεροί αγωνιστές” και να χλευάζουν κοινωνικούς αγώνες. Ρεπούση, Τσίπρας, Λαζόπουλος, δημοσιογράφοι τύπου Θοδωράκη και τόσοι άλλοι.
Τους επιτρέπετε να μολύνουν τις ψυχές των παιδιών για να διαιωνίζουν την σαθρή εξουσία τους. Τους επιτρέπετε να λοιδωρούν όσους αγωνίστηκαν για αυτόν τον πολιτισμό και τα ΠΑΝανθρώπινα δικαιώματα για να διαφυλάξουν ανενόχλητοι τις λιρίτσες τους. Τους αφήνετε να περιφέρονται σαν τους κλόουν, μεταμφιεσμένους σε “εργατική τάξη” για να διχάζουν την κοινωνία πλουτίζοντας πάνω στο μίσος. Πλουτίζοντας μάλιστα από τον ιδρώτα αυτού του λαού που εμπιστεύετε τα παιδιά του σε σας κυρία Γιαννάκου.
Προλετάρια η Φεράρι του Ψαριανού. Προλετάρια η βιλάρα του Τσίπρα. Προλετάρια τα εκατομμύρια του Θοδωράκη και του Λαζόπουλου. Αλήθεια ρε παιδιά, αφού ο πλούτος στον καπιταλισμό είναι αποτέλεσμα κοινωνικής αδικίας, πως θεωρείτε “συντρόφους’ αυτούς τους ζάπλουτους;
Μιά κοινωνία του ψεύδους κυρία Γιαννάκου που εσείς τη γεμίσατε με κοινωνικά καρκινώματα, όταν σας ζήταγε ελπίδα. Ήθελε Σοφία και της δώσατε Μουλάδες. Ήθελε Ελευθερία και της δώσατε Αγνωσία.
Τώρα, αυτά τα καρκινώματα, τα δικά σας παιδιά, ήλθαν να σας δείξουν πόσο καλοί μαθητές σας είναι.
Και το χειρότερο; Εάν παθαίνατε κάτι κυρία Γιαννάκου, αυτοί θα πανηγύριζαν λυσσασμένα, ενώ η υπόλοιπη άρρωστη κοινωνία θα αδιαφορούσε. Πιστέψτε με κυρία Γιαννάκου, ουδείς θα θρηνούσε για εσάς.
Λυπάμαι και γώ για τον τόπο μου. Που έχει ηγέτες σαν εσάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ