Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Δέκα Εντολές για τον αντιρατσιστή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Της Μαρίας Σεφέρου
Εν όψει της αντιρατσιστικής συναυλίας που διοργανώνεται απόψε στην πολύπαθη, ου μην αλλά και γραφικώς ποικιλόχρωμη, πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, ένιωσα την ανάγκη ν’ απευθύνω κι εγώ ένα μήνυμα σε όλους τους γνήσιους αντιρατσιστές που, αν εφαρμοστεί, τ’ αποτελέσματα θα είναι απείρως καλύτερα από τα τραγούδια.
Κατ’ αρχήν να σας παραθέσω τους φορείς που στηρίζουν την αντιρατσιστική συναυλία, όπως τους βρήκα στο καλό ιστολόγιο
stoxasmos-politikh:
* International Assembly of Migrants and Refugees (IAMR) * ATIK-Confederation of workes from Turkey in Europe * MIGRANTE EUROPE * επιστημονικοί συνεργάτες του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ * Γ ΕΛΜΕ Αθήνας (ως παρατηρητής) * Κίνηση «Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή» * Καμπάνια «0% Ρατσισμός – 100% Αλληλεγγύη» * Διεθνής Αμνηστία (ως παρατηρητής) * κοινότητα ACTION-Congo *Ένωση Αφρικανών Γυναικών * Μαροκινή κοινότητα * Αφγανική κοινότητα * Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος * Κίνηση Υπεράσπισης Προσφύγων και Μεταναστών Πάτρας * Συμμαχία Σταματήστε τον πόλεμο * Παγκόσμια Πορεία Γυναικών * Κέντρο ΑΝΤΙΓΟΝΗ * Δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών * ΑΡΣΙΣ* Κίνηση κατοίκων 6ουδιαμερίσματος * Κίνηση “Απελάστε τον Ρατσισμό” * Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών * Νεολαία ενάντια στον Ρατσισμό στην Ευρώπη-YRE *Ένωση Εργαζομένων * Νεολαία Συνασπισμού * Bellaciao* Κόκκινο (συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ)* ΞΕΚΙΝΗΜΑ (συνιστώσαΣΥΡΙΖΑ) * ΔΕΑ (συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ) * ΚΟΕ (συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ) * ΑΝΤΑΡΣΥΑ* ΟΚΔΕ Σπάρτακος* ΑΚΟΑ* ΚΚΕ (μλ)* Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ * Λαϊκές Αγωνιστικές Κινήσεις * Ταξική Πορεία * ΟΚΔΕ/Σπάρτακος *ΣΕΚ* Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών Χανίων* Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης* Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, αλλά, όλα κι όλα, δεν κλαίμε!
Αν είσαι γνήσιος αντιρατσιστής που διακατέχεσαι από ειλικρινή αισθήματα αλληλεγγύης προς τους μετανάστες, λαθραίους και νόμιμους, πρέπει να προβείς επειγόντως στις εξής ενέργειες:
1. Να μοιραστείς το σπίτι σου και το ψωμί σου τουλάχιστον με μια οικογένεια λαθρομεταναστών. (Οι νόμιμοι έχουν βολευτεί).
2. Να απαιτήσεις από την κυβέρνηση να βάλει σε όλους όσους δηλώνουν αντιρατσιστές (οι άλλοι τι φταίνε;) πρόσθετο χαράτσι λαθρομετανάστευσης ώστε να καλυφθεί η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παράνομων μεταναστών, επίδομα ανεργίας, στέγαση, σίτιση, κλπ.
3. Αν είσαι εργαζόμενος, έστω των 700 ευρώ, να ζητήσεις από τον εργοδότη να σου επιτρέψει να δουλεύεις
(“απασχολείσαι”!) τις μισές ώρες με τις μισές απολαβές, ώστε τις άλλες μισές να απασχολείται ο αδελφός λαθρομετανάστης και να παίρνει τα άλλα μισά. Αυτό πρέπει απαραιτήτως να γίνει διότι ο Χριστός είπε ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον ένα, αλληλούια! Αν είσαι άνεργος, έχασες!
4. Αν σκόπευες να κάνεις οικογένεια και παιδιά, να το ξεχάσεις, διότι πρέπει να παραχωρήσεις τόπο στους αδελφούς μας τους Αφγανούς, κλπ., που είναι σούπερ παραγωγικοί, έχοντας δείκτη γεννήσεων πάνω από 7, και δε χωράνε στη χώρα τους, ενώ εμείς με το ζόρι φτάνουμε το 1,30. Με το μηδενισμό του δείκτη γεννήσεων οι γηγενείς θα δείξουν ότι διακατέχονται από πνεύμα αλληλεγγύης, και σιγά-σιγά η ρατσιστική φυλή των Ελλήνων θα εκλείψει προς τέρψιν όλης της οικουμένης.
(Κρίμα που δε θα είναι εδώ οι Συριζαίοι για να ευφρανθούν!)
5. Να απαιτήσεις να μετατραπούν οι μισές εκκλησίες σε τζαμιά για να προσεύχονται εκεί οι καλοί Μουσουλμάνοι ώστε να δώσει ο “Αλλάχ” ν’ αναλάβουν κάποια μέρα την εξουσία και να “αναπτύξουν” την Ελλάδα κατά τα πρότυπα των μουσουλμανικών χωρών της Ασίας και της Αφρικής.
6. Να απαιτήσεις από την Υπουργό Παιδείας να μεριμνήσει ώστε στα σχολεία, όταν φυσικά δεν έχουν
(σ)κατάληψη, να διδάσκονται όλες οι γλώσσες των μεταναστών, με πρώτη γλώσσα την Αραβική. Οι ώρες διδασκαλίας για Αρχαία Ελληνικά να καταργηθούν εντελώς διότι είναι ρατσιστικό να μαθαίνεις πώς σκέπτονταν και πώς μιλούσαν οι πρόγονοί σου.
7. Να απαιτήσεις από τον “αντιρατσιστή” Πρωθυπουργό να χτίσει σχολεία που θα λειτουργούν αμιγώς για τα παιδιά Μουσουλμάνων μεταναστών, όπου όλες οι μαθήτριες θα είναι καλυμμένες από την κεφαλή μέχρι τα νύχια των ποδιών τους, ώστε τ’ αγόρια, που είναι αλλλεργικά στη θέα θηλυκού κρέατος, να μη σκανδαλίζονται βλέποντας κοριτσάκια με το κεφάλι ακάλυπτο, τα μπράτσα γυμνά και μίνι φούστες.
8. Να απαιτήσεις να μην πατάει ένστολος στα στέκια όπου οι καλοί λαθρομετανάστες διακινούν την πρέζα, διότι πρέπει οι άνθρωποι να βγάλουν το ψωμί τους. Εν ανάγκη ν’ απαιτήσεις να εκλείψουν από προσώπου γης όλοι οι ενοχλητικοί ένστολοι.
9. Να απαιτήσεις να χτιστούν πεντάστερα ξενοδοχεία στα νησιά υποδοχής λαθρομεταναστών αποκλειστικά για τη φιλοξενία τους, καθότι μην ξεχνάτε ότι ο ξένιος Ζευς ήταν Έλληνας.
10. Να απαιτήσεις να χτιστούν μουσουλμανικά νεκροταφεία ώστε οι εκλεκτοί του Αλλάχ να μη μιαίνονται πλάι-πλάι με τους γκιαούρηδες.

Αυτές είναι οι Δέκα Εντολές που σας δίνω σήμερα, και αμαρτίαν ουκ έχω. Όχι, δεν ανέβηκα στο όρος Σινά για να τις πάρω. Μου τις έδωσε να σας τις πω ένας Πακιστανός λαθρομετανάστης που αγαπάει πολύ τη χώρα μας, αν και αποστρέφεται τους ντόπιους, και θέλει να φέρει και ν’ αποκαταστήσει όλο το σόι του, μέχρι και τα πέμπτα ξαδέλφια συν γυναιξί και τέκνοις.
Παρακαλώ όλους τους γνήσιους αντιρατσιστές να μελετήσουν τις Δέκα Εντολές και ν’ αναλάβουν δράση, συνεπικουρούμενοι και από τα φιλαράκια τους, τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους. Μάλιστα οι μήνες Νοέμβριος και Δεκέμβριος, λόγω της επετείου της γέννησης του Σωτήρα, είναι γόνιμοι μήνες για τέτοιες καμπάνιες αλληλεγγύης προς τους ξένους και μίσους προς τους ντόπιους, και ειδικά τους ένστολους, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το βλοσυρό Ηρώδη.
Άντε παιδιά, και καλό μπάχαλο!! Ξέεερετε εσείς! Ζήτω το τρελοκομείο η ΕΛΛΑΣ! Κάτω ο βλοσυρός ρατσισμός, πάνω ο αντιρατσισμός! Κάτω ο κοινός νους, πάνω ο παραλογισμός! Κάτω ο μισητός ντόπιος, πάνω ο εκλεκτός ξένος! Αμήν, αλληλούια, και… καλά κρασιά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ