Ταγματασφαλίτες στην Σοσιαλιστική διακυβέρνηση;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/1_CEA7CEA1CEA5CEA3CE9FCEA7CE9FCE99CE94CE97CEA3.jpgΕάν αληθεύουν και στο ελάχιστο οι καταγγελίες του blog “Έγερσις”, υπάρχει μείζον θέμα δημοκρατίας όσον αφορά τη δράση της αστυνομίας τις τελευταίες ημέρες.
Αναφερόμενο στα γεγονότα του Αγίου Παντελεήμοντα κατά τη διάρκεια της αντιρατσιστικής συναυλίας, καταγγέλονται τα εξής:
Αρμόδιος φορέας για να αδειοδοτήσει τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι ο δήμος Αθηναίων. Σύμφωνα με το ιστολόγιο, ο δήμος δεν είχε αδειοδοτήσει την εκδήλωση. Αληθεύει κύριοι του Δήμου Αθηναίων;
Αντίθετα, το ιστολόγιο ισχυρίζεται ότι υπήρχε μόνο ένα χαρτί με την υπογραφή του κυρίου Χρυσοχοΐδη, του πολιτικού προϊσταμένου της αστυνομίας δηλαδή! Είναι ποτέ δυνατόν; Εδώ πρέπει να υπάρξει επίσημη διάψευση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, γιατί εάν ισχύει, μιλάμε για μία άθλια, χουντική μεθόδευση που έχει συμβεί μόνο όταν η Ελλάδα ήταν υπό στρατοκρατικό καθεστώς. Ήτοι, μόνο στην περίοδο της Γερμανικής κατοχής και σε περιόδους χούντας όπως αυτή των συνταγματαρχών.
Δηλαδή οι αρχές των σωμάτων ασφαλείας σε συνεργασία με τους διοργανωτές κατέλυσαν κάθε έννοια δημοκρατίας εάν και εφ’ όσον ισχύουν οι καταγγελίες.
Ως επόμενο, υπάρχει η καταγγελία ότι αστυνομικές δυνάμεις διέταξαν την εκκένωση της πλατείας από πολίτες, βάσει “πολιτικών πεποιθήσεων”. Δηλαδή διετάχθησαν πολίτες να απομακρυνθούν από δημόσιο χώρο ως αποτέλεσμα κρίσης των οργάνων για τις πολιτικές τους τοποθετήσεις. Εδώ, το υπουργείο πρέπει να διαψεύσει συλλήβδην όλα τα ΜΜΕ αφού όλοι αναφέρθηκαν σε “εκκένωση της πλατείας από τους ακροδεξιούς συγκεντρωμένους”.
Η αναβίωση του ΜΠΑΣΚΙΝΑ δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο. Απλά ο Κομμουνιστής ( ΜΠΑΣ Κ’ ΕΙΝΑΙ) έγινε “ακροδεξιός”. Δηλαδή με ποιά κριτήρια και ποιά νομιμότητα τα ΟΡΓΑΝΑ έκαναν face control στους παριστάμενους; Προφανώς όχι με την ίδια ιδιότητα που ΔΕΝ έκαναν face control στον Παπαχρήστο. Ακόμα και ταμπέλες “ακροδεξιός” να φορούσαν οι κάτοικοι, πάλι δεν υπήρχε κανένα δικαίωμα. Εκτός εάν τα όργανα είναι σύγχρονοι ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ που βάζουν κίτρινο ταμπελάκι κατά βούληση (βλ. Άουσβιτς) και “συγκεντρώνουν” κόσμο. Ε, αυτό ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ δεν το είχε αποτολμήσει.
Τέλος, το ιστολόγιο υποστηρίζει ότι τα ΟΡΓΑΝΑ έδωσαν “διαταγή” να κλείσουν τα παρακείμενα καταστήματα και οι καφετέριες. Ε; Πως;
Ξεκινώντας από τον Δήμο, θα διερευνήσουμε ένα προς ένα τα καταγγελόμενα. Γιατί έχει πλάκα ένα ΥΠΠΡΟΠΟ να ασχολείται με την ιδεολογική “εξυγίανση” οργάνων και πολιτών. Αντί να κυνηγάει πρεζέμπορους, παιδεραστές, δουλέμπορους, τρομοκράτες (που είναι τα δύσκολα), να φτιάχνει πλασματικούς εχθρούς του καθεστώτος, “ακροδεξιούς” για να έχει κάτι να ασχολείται ανέξοδα.
Όταν όμως τα ανωτέρω γίνονται πράξη, τότε η πλάκα έχει όρια. Γιατί η τελευταία φορά που ακούστηκε η ατάκα “ακροδεξιοί” από εκσυγχρονιστικά χείλη, ήταν όταν δύο αρχιλαμόγια της τότε κυβέρνησης για να αποκρούσουν την κριτική από άλλα, υγιή στελέχη του ΠΑΣΟΚ: Ρε σεις, αυτοί κλέβουν το δημόσιο χρήμα ρε! Κλέβουν τα λεφτά του Έλληνα πολίτη!
Απάντηση: Τσ Τσ Τσ. Ακροδεξιοί Τάσο μου, Ακροδεξιοί. (τώρα τα λαμόγια αυτά κάνουν ντόλτσε βίτα και καριέρα στο εξωτερικό με τα λεφτά του Έλληνα Μαλάκα.)
Βρε που τώρα θυμήθηκα τους γκαζάκηδες εμπρηστές που έκαψαν την Αττική. Το ασύμμετρο χτύπημα που περίμεναν τότε, με την ευγενική υποστήριξη του Πάκη. Θα τα πούμε και αυτά, βλέπετε εμείς δεν ξεχνάμε.
Εντέλει, είμαστε η χώρα της ταμπέλας. Ο καθένας φτιάχνει μία και βάζει τα “δικά του” παιδιά. Ενώ τα παιδιά των άλλων είναι μούλικα. Σε λίγο και αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ