Ποιοί ήταν οι "αρχιτέκτονες λάσπης" εναντίον του Αντώνη Σαμαρά;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

vasilakis2Ο Μανώλης Βασιλάκης, συγγραφέας, σε ένα εξαιρετικό πόνημα ηρωϊσμού και παραδοχής σφαλμάτων, στοιχειοθετεί ένα εφιαλτικό σχέδιο εναντίον προσώπων, μεταξύ αυτών και του Αντώνη Σαμαρά.
Ο ίδιος μάλιστα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που του αναλογούν, αποκαλύπτει πως και ο ίδιος έγινε συνεργός, λόγω της “τυφλής πολιτικής του πίστης σε αυτούς“.
Πέραν των συγχαρητηρίων που αξίζουν σε τέτοιες ενέργειες διότι στην Ελλάδα έχουμε μάθει να μην αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να δούμε ποιοί εφιαλτικοί μηχανισμοί χρησιμοποιούν ανθρώπους ως εκτελεστές συμβολαίων ηθικής εξόντωσης και μετά τους πετούν σα λεμονόκουπες.
Η περιγραφή είναι σαφής: Αρχιτέκτονες εκστρατείας λάσπης με κατευθυνόμενες ψευδής πληροφορίες και συκοφαντικό περιεχόμενο.
Φρίκη προκαλούν στον κοινό νου. Εάν δεν ήταν αποτυπωμένες σε επίσημο έγγραφο, θα έλεγε κανείς ότι είχαν γραφτεί από κάποιον μισότρελλο φαντασιόπληκτο, που πιστεύει ότι οι Έλληνες κατάγονται από τον Σείριο και τα Νεφελίμ εποφθαλμιούν την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.
Τώρα, ιδιαίτερα στην συγκυριακή επαναφορά του Αντώνη Σαμαρά στα πρόθυρα αρχηγίας κόμματος, χρήσιμο είναι να δούμε ποιοί θα μπορούσαν να κρατούν έναν άνθρωπο του πνεύματος όπως τον κύριο Μανώλη Βασιλάκη έρμαιο μιας σαδιστικής πολιτικής επιδίωξης. Λέμε “τον κρατούν” διότι ακόμα ο άνθρωπος δεν έχει αποκαλύψει τους αυτουργούς. Πιθανότατα να είναι ακόμα δέσμιος αυτών.
Δυστυχώς, μόνο ένα στοιχείο μπορεί να μας βοηθήσει στην διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης: “λόγω της πολιτικής μου πίστης σε αυτούς”. Σε ποιούς λοιπόν πίστευε πολιτικά ο κύριος Μανώλης Βασιλάκης; Παρακαλούμε για τη συμβολή σας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ