ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ για την επιστροφή των γλυπτών από το Ελληνικό κράτος και υπό την αιγίδα του ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ…. ΤΩΡΑ!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

parthn
Ένας χρόνος http://parthenon-sculptures.blogspot.com
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την στιγμή που δύο φίλοι θελήσαμε να δημιουργήσουμε το http://parthenon-sculptures.blogspot.com.
Ο σκοπός ήταν ένας, να συμβάλουμε στην επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.
Λέμε γλυπτών και όχι μάρμαρα, μιας και είμαστε από τους πρώτους που ΠΑΝΤΑ λέγαμε και θα λέμε έτσι τα τμήματα του Παρθενώνα που αφαιρέθηκαν από τον έλγιν.
Σαν δυναμικό blog όμως… έφτασε η ώρα να κάνουμε τα επόμενα βήματα μας.
Αυτά είναι ΔΥΟ.
ΒΗΜΑ 1
Να απαιτήσουμε με τρόπο συγκροτημένο και δυναμικό την ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ για την επιστροφή των γλυπτών από το Ελληνικό κράτος και υπό την αιγίδα του ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ…. ΤΩΡΑ!!!
Για τον λόγο αυτό… μιλάμε με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν και σύντομα θα γίνει μία ενιαία ομάδα που θα αγωνιστεί για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Δεν θέλουμε να τραβήξουμε μπροστά μόνοι μας… ΟΧΙ
Θέλουμε μία ομάδα από σχετικά blogs τα οποία θα έχουν ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ.
(Εκ των προτέρων ευχαριστούμε την Μαρία και τον Άρη για την συμμετοχή τους στο νέο εγχείρημα των σχετικών bloger!)
ΒΗΜΑ 2
Να απαντήσουμε δικαστικά σε οποιαδήποτε πρόκληση αφορά το θέμα. Χρησιμοποιώντας φυσικά τα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Ήδη έχουμε έρθει σε επαφή με διακεκριμένους νομικούς του εξωτερικού και στη πρώτη ευκαιρία θα δράσουμε, με σύνεση και επαγγελματισμό, όπως πρέπει, όπως τους αξίζει.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες του blog και τους φίλους στο facebook & tweeter για την αγάπη που μας έδειξαν και μας δείχνουν.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ>>>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ