Φραγκοφονιάδες και επίορκοι. Να ποιούς πληρώνουμε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1. Έγγραφο του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου για την υπόθεση της Ζημενς προς την εταιρεία για να του δώσουν στοιχεία. Στην επιστολή του επισυνάπτει μεγάλη λίστα της Αικατερίνης Τσακάλου, πρώην γραμματέως του άλλοτε επικεφαλής της Ζημενς Ελλάς, Μιχάλη Χριστοφοράκου, με έγγραφα, παραστατικά, τιμολόγια, κ.λ.π. με κάθε λογής παροχές, “δωράκια”, κ.ο.κ. της Ζημενς προς πρόσωπα, μεταξύ των άλλων και πολιτικούς, εταιρείες και φορείς.
1-Athanasiou to Siemens

2. Από τη «λίστα Τσακάλου» τα διάφορα δωράκια-τηλεφωνικά κέντρα- κομπιούτερ-οικοσκευές προς τον ΚΜ ή  «Κυριάκο Μ».
 
3- KM
1-KM

3. Σε ένα από τα στοιχεία της “λίστας Τσακάλου” φαίνεται με ημερομηνία 22-11-2001, “ηλεκτρονική αλληλογραφία για παράδοση στην Ευρυτανία”. Άραγε, ποιος γνωστός/η ή φίλος/η του κ. Χριστοφοράκου έχει σημείο αναφοράς του την Ευρυτανία.
evritania1
evritania2

4. Το 2006, πέντε χρόνια μετά την αλληλογραφία της 22ας Νοεμβρίου 2001, ο κ. Χριστοφοράκος βρέθηκε στην Ευρυτανία, στο Καρπενήσι, για τον γάμο του υιού της κ. Μπακογιάννη, Κωστή. Την Παρασκευή, 14-7-2006 έμεινε, όπως φαίνεται από την απόδειξη που προσκόμισε στη Ζημενς, στο ξενοδοχείο «Μοντάνα» του Καρπενησίου. Την επομένη ήταν ο γάμος.

xristoforkarpenisi

gamosevritania

5 Και δεν είναι μόνο τα «δωράκια» της Ζήμενς προς τον Κυριάκο για το γραφείο του ή τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τι τα ήθελε άραγε τέτοια τηλεφωνικά κέντρα που χρησιμοποιούνται σε μεγάλες μονάδες, όπως ξενοδοχεία;). Εδώ βλέπουμε ότι μέχρι και δωρεές στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας,  όπου ως γνωστόν διακρίνεται ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη, έκανε ο κ. Χριστοφοράκος.

5ippikos
Ποιός είναι σε αυτήν την φωτογραφία με τον  Χριστοφοράκο;
6koybelasxtisoforakos

6. Διαβάστε και αυτά: http://www.antinews.gr/?p=20005 και http://www.antinews.gr/?p=6159 και http://www.antinews.gr/?p=6159
7. 704735Και βέβαια, ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ήθελε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια εκδήλωση που ο πρώην αρχιεπίσκοπος, Χριστόδουλος παρασημοφορούσε με τον σταυρό του Αγίου Νεκταρίου τον άλλοτε επικεφαλής της Ζημενς Γερμανίας, Φον Πίρερ. Εκεί βεβαίως, ήταν και ο κ. Χριστοφοράκος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά της συζύγου του, Μαρέεβα Γκραμπόφσκι.

Διαβάστε κι αυτά: 
“Διαβολικό” ποσό από την Ζήμενς στην Εκκλησία:  http://www.antinews.gr/?p=5172
 
Η Ζήμενς, ο Κυριάκος και ο … Άγιος Νεκτάριος: http://www.antinews.gr/?p=5101

ΔΗΜΟΦΙΛΗ