Πάσχει καταστατικά η υποψηφιότητα Σαμαρά; Ή πάσχουν εγκεφαλικά οι φράξιες στη ΝΔ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

http://bol.okmarkets.gr/eCatalog/eCatUploadFiles/AttributeValues/images/3/attrimg3_3238.jpgΓια όσους δεν έχετε καταλάβει τα αίτια της συντριβής εκεί στη Νου Δου, ρίξτε μια ματιά στα δημοσιεύματα “φίλα προσκείμενων” στο κόμμα γκρουπούσκουλων που λόγω της εσωκομματικής διαμάχης προσπαθούν να στηρίξουν τον υποψήφιο της αρεσκείας τους. Ακριβώς αυτή την τακτική ακολούθησαν και προεκλογικά με τα γνωστά, θαυμαστά αποτελέσματα.
“Πάσχει” λοιπόν η υποψηφιότητα Σαμαρά, επειδή ένας εκ των 50 που υπέγραψαν την υποψηφιότητα του, δεν ανήκει στη ΝΔ. Ναι, σοβαρά μιλάμε, έτσι ακριβώς γράφτηκε. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουν ότι θα “ενισχύσουν” την υποψηφιότητα των αντιπάλων του και μάλιστα θέτουν θέμα ακύρωσης της υποψηφιότητας Σαμαρά!
Μην ξεχνάμε και το εκπληκτικό δημοσίευμα ταξικής καθαρότητας της ΝΔ, που στηλίτευε την υποψηφιότητα Σαμαρά επειδή την στήριξαν …μικροπωλητές λαϊκών αγορών (!!!)
Να υπενθυμίσουμε στους εκπληκτικούς συγγραφείς αυτών των ιδεολογικών πονημάτων ότι το 90% των Ελλήνων ΔΕΝ ανήκει στη ΝΔ (όπως το εννούν αυτοί). Ως εκ θαύματος όμως, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που ενίοτε ψηφίζουν ΝΔ, κάποια εκατομμύρια δηλαδή. Αυτοί που δίνουν κυβερνητικές πλειοψηφίες επειδή πείθονται χωρίς να είναι ρουσφετολόγοι γυμνοσάλιαγκες. Προσδιορίζονται μάλιστα με τον μπανάλ όρο, “Ελληνικός Λαός“.
Φανταστείτε λοιπόν μία αόρατη δύναμη να δικαιώσει τις προσδοκίες σας. Ήτοι, να ακυρωθεί η υποψηφιότητα Σαμαρά, να ψηφίζουν ΝΔ μόνο τα εγεγραμμένα μέλη, κατόπιν αυστηρού Face Control όπου θα εκδιώκονται οι ανεπιθύμητοι: Μικροπωλητές, Λούμπεν, κάτοικοι υποβαθμισμένων περιοχών, τα χαμηλά εισοδήματα, όσοι δεν τηρούν τον ενδυματολογικό κώδικα του Λάκη Γαβαλά κολεξιόν 2009, φορούν άσπρες κάλτσες, δεν κάνουν παρέα με τον Χριστοφοράκο, την Πόπη Τσουκάτου κλπ κλπ.
Τότε ναι! Θα γίνετε οι ρυθμιστές του κόμματος. Μόνο που το κόμμα θα συναγωνίζεται σε ψήφους τη Δράση, τους Ταύρους και άλλα βοοειδή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ