Πουλήθηκαν από τους γονείς τους τα 2 παιδιά!!

Σύντομα ολοκληρώνουμε την έρευνα για την εμπορία παιδιών και την πολλαπλή τους εκμετάλλευση, σε παγκόσμιο επίπεδο. Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη ότι τα δύο αδελφάκια για τα οποία κινητοποιήθηκε το πανελλήνιο, δεν είχαν εξαφανιστεί αλλά είχαν ΠΩΛΗΘΕΙ για παράνομη υιοθεσία από τους ίδιους τους γονείς!
Άλλο ένα στοιχείο που συνάδει στην ορθή κατεύθυνση της έρευνας μας που είμαστε σίγουροι ότι θα προκαλέσει αίσθηση. Η είδηση από www.zougla.gr

Τα Îδωσαν για παράνομη υιοθεσία

Δήλωσαν την εξαφάνιση των παιδιών τους στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να τα ψάχνει όλη η Ελλάδα, ενώ στην πραγματικότητα τα είχαν δώσει για παράνομη υιοθεσία.
Πρόκειται για τα δύο αδελφάκια από την Ορεστιάδα, η υπόθεση εξαφάνισης των οποίων έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Για τον εντοπισμό του Αμέτ και του Αϊχάν Τσερίμπαση, ηλικίας 8 και 6 ετών αντίστοιχα, ενεργοποιήθηκε το σύστημα Amber Alert και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική.
Σε ανακοίνωση της αστυνομίας έγινε γνωστό ότι τα δύο παιδιά, η τύχη των οποίων εξακολουθεί να αγνοείται, έδωσαν οι ίδιοι οι γονείς τους σε ζευγάρι συγγενών, για να τα δώσουν για υιοθεσία.
Οι γονείς των παιδιών και ο ένας εκ των δυο συγγενών έχουν ήδη συλληφθεί, ενώ η σύζυγός του αναζητείται.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο φυσικός τους πατέρας είχε πουλήσει και στο παρελθόν ένα ακόμη από τα παιδιά του.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ