Διασύνδεση του μαύρου χρήματος, ποινικών και τρομοκρατίας "Ανακάλυψε" ο Χρυσοχοΐδης. Σε λίγο θα μας πει ότι η τρομοκρατία έχει το ίδιο κέντρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νιώθουμε σαφώς δικαιωμένοι που επιτέλους ο ΥΠ ΠΡΟ ΠΟ ευθυγραμμίστηκε με τις απόψεις και τις αποκαλύψεις μας. Επιτέλους, το παραμύθι τον τρομοκρατών – μανιταριών έπαψε και εμείς θα σταματήσουμε (επιτέλους) να σχολιάζουμε τις εκτός πραγματικότητας θέσεις του Κυρίου Χρυσοχοΐδη.
Τώρα λοιπόν που συμφωνήσαμε κύριε υπουργέ, άντε να σας βοηθήσουμε λίγο παραπάνω με τα “μινκς” γιατί με τους πατερούληδες αδυνατείτε και το καταλαβαίνουμε. Διαβάστε λοιπόν: ΕΥΠ, Σεχτα, Βλαστός, Δημητράκης, Σκοπιανοί. 
Τώρα που προοδεύετε, είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε πως οι πολλές φαινομενικά τρομοκρατικές οργανώσεις είναι μία αστεία μαϊμουδιά made in Germany του ’70. Προοδευτικά, θα παραδεχτείτε ότι μιλάμε για το ίδιο κέντρο με ομόκεντρους κύκλους και δύο αρχαίους που κάποιοι τρέμουν πιθανή καταδίκη τους.
Α, αυτός ο Γιωτόπουλος τι σου φταίει πια;
Οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη: Σημαντικά στοιχεία, για τη διασύνδεση του κοινού εγκλήματος με ομάδες της ένοπλης βίας, έχουν στη διάθεσή τους οι διωκτικές Aρχές. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ήταν απόλυτα σαφής στη συνάντηση που είχε στις 2.30 το μεσημέρι με τους διαπιστευμένους αστυνομικούς συντάκτες.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι «το… μαύρο χρήμα έχει σχέση ακόμη και με το φαινόμενο που εξακολουθούμε να αποκαλούμε…τρομοκρατία. Η εποχή του Κουφοντίνα έχει παρέλθει. Τώρα έχουμε μια επικίνδυνη και ανεξέλεκτη σμίξη που χρειάζεται να καταπολεμηθεί».
Όπως ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός, η ρίζα του κακού ξεκινά από τις φυλακές απ’ όπου η μαφία διακινεί όπλα, ναρκωτικά, και προωθεί ομαδικά γυναίκες στην πορνεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ