Όταν ο πλανήτης διψά για ελευθερία, σέρνουμε την Ελλάδα σ' ένα νέο Μεσαίωνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

δουλεμπόριοΡιγκ ανελευθερίας, φασισμού και ρατσιστικού μίσους γίνεται η χώρα με την ψευδεπίγραφη δράση ΜΚΟ, δουλεμπόρων και διακινητών μαύρου χρήματος. Το ανησυχητικό είναι πως υπάρχει μία σαφής κρατική βούληση να ολισθήσει η χώρα σε μαύρες πρακτικές που παραπέμπουν στον Ευρωπαϊκό Μεσαίωνα ή στην Οθωμανική κατοχή. Το υπουργείο εσωτερικών π.χ. επί Προκόπη Παυλόπουλου, έδινε παρανόμως κονδύλια της Ευρωπαϊκής ένωσης σε εταιρείες που ενίσχυαν δουλεμπορικές πρακτικές.
Η νέα κυβέρνηση όπως είδαμε, δια στόματος πρωθυπουργού και υπουργού “καθαγιάζει” βιαστές ανηλίκων σε ένα ζοφερό πολιτικό σκηνικό που παραπέμπει στο Βέλγιο του Ντιτρού. Με πρόσχημα τα δικαιώματα φασιστικών μειοψηφιών, καταργούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ανθρώπινες ελευθερίες.
Ακριβώς το ίδιο σκηνικό με την προπολεμική Ιταλία κατά την επέλαση του Μουσολίνι και των μελανοχιτώνων. Μετά την οικονομική επέλαση των εγγονών των Ναζί και του Κεμάλ.

nea10 9 05

Διαβάστε σχετικά τι γράφει ο kostasxan: Γάμος… δι’ αντιπροσώπου στην Ελλάδα του 2005; Γίνεται! Παιδιά 12 ετών, που παντρεύονται αναγκαστικά στην ελληνική Θράκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Γίνεται! Γυναίκες στις οποίες δεν αναγνωρίζεται το δικαίωμα του διαζυγίου; Γίνεται! Γυναίκες που χάνουν υποχρεωτικά την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους; Βεβαίως και γίνεται…! Πολύτεκνοι παπούδες που παίρνουν την επιμέλεια των εγγονών και όλα τα δικαιώματα του πολυτέκνου(!), αλλά και τα χρήματα του κράτους, γίνεται; Φυσικά και γίνεται, κατά σύστημα…!!!
συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ