Και ο Κούλογλου παίρνει θέση στο θέμα διαδοχής… Βρε λες να είχαμε δίκιο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

photo 002Ο Στέλιος Κούλογλου με την ιστοσελίδα του tvxs μπαίνει ενεργά στο παιχνίδι της διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία. Πριν ακόμη καταλαγιάσει ο θόρυβος από τις δηλώσεις Αβραμόπουλου, δημοσιοποιεί ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη συναλλαγή που προηγήθηκε μεταξύ Αβραμόπουλου και Σαμαρά (με αποκλειστικές πληροφορίες του Κούλογλου). Αποκαλύπτει μάλιστα και ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο για να τεκμηριώσει την είδηση (σύμφωνα πάντα με “αποκλειστικές” πληροφορίες), περί συνάντησης Ντόρας – Αβραμόπουλου όπου ο τελευταίος ζήτησε ανταλλάγματα που όμως η τ. ΥΠΕΞ δεν του έδωσε.
Πολλοί θα απορούν πως ο Κούλογλου, ένας ορκισμένος “εχθρός της παράταξης”, έχει τέτοιες πληροφορίες μέσα από τα άδυτα της Νέας Δημοκρατίας. Πως είναι δυνατόν να γνωρίζει τι διαμοίφθηκε σε μία συνάντηση Ντόρας – Αβραμόπουλου, ώστε να καταλήγει στο σενάριο συνδιαλλαγής.
Επειδή τέτοιες συζητήσεις γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, ο Κούλογλου είτε τα έμαθε από τον ίδιο τον Αβραμόπουλο (πήγα για παζάρι Στέλιο μου αλλά δεν μου έκανε το χατήρι)
Ή από τη Ντόρα: Ναι στέλιο μου, ήρθε το κάθαρμα και μου ζήτησε ένα νεφρό και τρεις τυρόπιτες για να με στηρίξει. Δεν του τα έδωσα και πήγε στον Σαμαρά.
Διαβάστε το άρθρο εάν δεν σας φτάνει η λογική σας για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Να θυμήσουμε όμως για να είμαστε δίκαιοι ότι ο Κούλογλου έχει μία ιδιαίτερη σχέση, επαγγελματική σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, παρά τις όποιες “ιδεολογικές” διαφορές.
Ναι, στις Ευρωεκλογές το TVXS είχε κάνει ένα παγκόσμιο ρεκόρ: Είχε τρία (3) διαφημιστικά banners της Νέας Δημοκρατίας! Μοναδικό φαινόμενο, αν και πολλοί Νεοδημοκράτες είχαν εξοργιστεί τότε, θεωρώντας ότι αυτή η προκλητική προβολή μόνο ζημιά έκανε στο κόμμα. Αναζητήθηκαν μάλιστα οι υπεύθυνοι αυτής της ενέργειας, χωρίς ποτέ να βγεί κάποιο συμπέρασμα. Δείτε λοιπόν τι γράφαμε τότε: Δεξιές τάσεις αυτοκτονίας ή προβοκάτσια;
Λέτε να είχαν δίκιο οι κακόπιστοι που έβλεπαν τότε δάκτυλο Δελφίνου για αυτή την ενέργεια;
Για να μην είμαστε μονόπλευροι, ο Κούλογλου δεν είναι ο μόνος “Αντιδεξιός” που στηριζει την κυρία Μπακογιάννη. Και άλλοι διαπρεπείς φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι στηρίζουν την προσπάθεια της. Διαβάστε σχετικά: http://www.antinews.gr/?p=22709

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ