«Κομπίνα» στις πλάτες των αναπήρων συμπολιτών μας;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ντροπή αν αληθεύει!

 Σύμφωνα με τα ευρήματα του ελέγχου,  ο  νομάρχης παρείχε ανακριβή στοιχεία στο ΚΤΕΛ Κιλκίς σε σχέση με τον αριθμό των ατόμων με αναπηρία που δικαιούνται δελτίων (καρτών) μετακίνησης, βάσει των οποίων χορηγείται εισιτήριο με έκπτωση στους κατόχους των ανωτέρων δελτίων. 
Από τα  αποτελέσματα του πορίσματος, το 2007 και το 2008 σημειώθηκε μεγάλη υπέρβαση του αριθμού δικαιούχων, που είχε ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο με ποσόν της τάξεως των 1.080.000! ευρώ. 
Η σχετική βεβαίωση επί τη βάσει της οποίας ακολούθως ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κιλκίς εξέδιδε σχετικό τιμολόγιο για την πληρωμή του ΚΤΕΛ , δεν εδόθη υπηρεσιακώς από  πλευράς  των αρμοδίων υπαλλήλων της νομαρχίας που διαθέτουν τα ακριβή στοιχεία των δικαιούχων, αλλά από πλευράς του νομάρχη!  
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα για το έτος 2007 να χορηγηθούν 2.610 περισσότερες κάρτες, με πρόσθετο όφελος 355.612,5 ευρώ σε σχέση με το κανονικό ποσόν και για το έτος 2008, 5.383 περισσότερες κάρτες με  επιπλέον ποσό 733.434,75 ευρώ! 
Όπως είναι ευνόητο, το σχετικό πόρισμα, που εξεδόθη στις 29/10/2009 προτείνει  μεθόδους επιστροφής των επιπλέον χρημάτων και μια σειρά άλλων θεσμικών παρεμβάσεων. 
Ταυτόχρονα εγείρονται ερωτηματικά σε πολιτικό επίπεδο, καθώς ουσιαστικώς γίνεται λόγος περί «παραγωγής  μαύρου χρήματος» με τη συμμετοχή της νομαρχίας  και του ΚΤΕΛ Κιλκίς. 
Το θέμα πρόκειται να απασχολήσει την ελληνική Δικαιοσύνη στης οποίας τα χέρια βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το σχετικό πόρισμα.     
http://www.maxitis.com/index.php?welcome_msg=yes&msg_id=45

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ