Οι ευνοημένοι της χούντας και της μεταπολιτευτικής χούντας θέλουν "έλεγχο του διαδικτύου".

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέλεις να διαμαρτυρηθείς για την τσέπη σου; Είσαι “άγιος”.
Θέλεις να δραστηριοποιηθείς για τα κομματικά σου “δικαιώματα”; Είσαι ευπρόσδεκτος.
Θέλεις να διαιωνίσεις το πλιάτσικο της κάστας σου εις βάρος του συνόλου; Είσαι “απυρόβλητος”
Θέλεις γενικώς να “διαμαρτυρηθείς”; ΟΚ, αρκεί να ανήκεις στις συγκεκριμένες, απονευρωμένες οργουελικές γκρούπες του 3% που όμως ελέγχουν το 95% των ΜΜ”Ε” των ευνοημένων της διαχρονικής δικτατορίας.
Ω! Παρ’ όλες τις προσπάθειες σας όμως, χάνετε τον έλεγχο του διαδικτύου! Αρχίζει λοιπόν ο πανικός και τα “κοσμητικά”. Βλέπετε τους πολίτες να αυτοοργανώνονται και να αυτενεργούν; Φωνάζετε το μπαμπούλα για φίμωση. Για να συνεχίσετε την ίδια λέρα, μιά ζωή στων ΜΜ”Ε” τον αέρα. Τον αέρα, που ΕΣΕΙΣ τον μολύνατε με νέφος, ρίχνοντας ένα έθνος σ’ ένα συνεχές πένθος. Ακούστε λίγο Αρτέμη – Ευθύμη και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου για να δείτε τι τους περιμένει…
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mQr4eXzhZ0s]

Στο διαδίκτυο, μια νέα Ελλάδα ανθίζει. Όμορφη, γαλανή, εθνοπρεπής, περήφανη και απαστράπτουσα. Εκεί, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των σταλινιστών της αριστεράς και των media, οι οποίοι ενεδρεύουν ως ύαινες, έτοιμοι να φακελώσουν κόσμο, να κατηγορήσουν, να απαξιώσουν πολίτες και να σπιλώσουν συνειδήσεις, ομάδες Ελλήνων πατριωτών υπερασπίζονται με σθένος και θέρμη τα εθνικά μας ιδεώδη.
Και το κάνουν πολύ καλά, στριμώχνοντας στη γωνία τη φωνασκούσα μειοψηφία της..

ριζοσπαστικής αριστεράς, που κακομαθημένη ως είναι να μη συναντά αντίσταση, έχει στην κυριολεξία σαστίσει. Δεν θα ξεχάσω, ένα άρθρο-απόδειξη πανικού, του Βασίλη Κρεμμύδα στην εφημερίδα «Τα Νέα» το καλοκαίρι του 2008, το οποίο κράτησα στο αρχείο μου, ως μνημείο ιδεολογικής εμπάθειας και μισαλλοδοξίας:
«Το Ίντερνετ έχει, σε πολύ μεγάλο ποσοστό, καταληφθεί από ακροδεξιές, εθνικιστικές και αυτοαποκαλούμενες “πατριωτικές” ομάδες που διακινούν γνωστές σε εμάς τους παλαιούς ιδεολογίες του τύπου της χριστοδουλικής “κόκκινης μηλιάς”: “Επιθυμούμε να δούμε μια μέρα τη Γαλανόλευκη να κυματίζει στην Αγιασοφιά, θέλουμε ξανά η Αιωνία Πόλις των Κωνσταντίνων να γίνει πρωτεύουσα του Ελληνισμού, αλλά δεν λησμονούμε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σκλαβωμένοι μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα του ελλαδικού κράτους, μέσα στην ίδια την Αθήνα! Είμαστε σκλαβωμένοι στις ίδιες μας τις γειτονιές από τις εκατοντάδες χιλιάδες ξένων εγκληματιών που κάποιοι μας έφεραν στην πατρίδα μας…”.
Ζητούν «έλεγχο σκέψης»!
Τι τον πείραξε τον «προοδευτικό» αυτόν άνθρωπο; Η αναφορά στην Αγιά Σοφιά; Στη γαλανόλευκη; Στους λαθρομετανάστες; Μέχρι και ο μακαριστός Χριστόδουλος την πλήρωσε… Ό,τι και να ήταν, του έβγαλε του Βασίλη Κρεμμύδα το πολύ αυταρχικό: «το συνολικό ερώτημα είναι αν είναι δυνατό να θεσπιστούν κανόνες λειτουργίας των πολλαπλών και περίπλοκων χρήσεων αυτού του, κατά κάποιον τρόπο, κρυφού μέσου προπαγάνδισης». Να θεσπιστούν κανόνες! Τι μας λες άνθρωπέ μας! Να απαγορευτούν οι πατριωτικές αναφορές στο διαδίκτυο; Τι είναι εδώ, ΕΣΣΔ; Κάποιοι μάλλον δεν πήραν χαμπάρι ότι το Τείχος του Βερολίνου έπεσε προ 20ετίας! Και μιλούν για προπαγάνδα, οι αριστεροί, οι πρώτοι διδάξαντες!
Από την άλλη, δεν σας κρύβω ότι συγκινούμαι. Αμέτρητες είναι πια οι προσπάθειες των πατριωτών, που απαλλαγμένοι από τον φόβο της αριστεράς, των εξτρεμιστικών οργανώσεών της και των κουκουλοφόρων της στο διαδίκτυο, παραθέτουν ιδέες και απόψεις, ανταλλάσσουν πληροφορίες και στηλιτεύουν τις αντεθνικές μεθοδεύσεις της αριστεράς της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Η εθνική ηλεκτρονική αντιπολίτευση είναι εδώ! Ζωντανή, δραστήρια, σκληρή, δυναμική και έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος.
Ελληνική νεολαία-σίδερο!
Γερά παιδιά, συνεχίστε έτσι! Μας κάνετε όλους υπερήφανους. Είδατε πλέον πόσο «λίγοι» είναι οι της αριστεράς. Ας βάλουμε και πάλι όλοι μαζί, τον εθνοκεντρισμό στο προσκήνιο, ας στηρίξουμε τις εθνικές δυνάμεις, ας φωνάξουμε ένα βροντερό ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Κύπρου από τον κομμουνιστή και εθνομηδενιστή Δημήτρη Χριστόφια, ας αντισταθούμε στην απόπειρα μετατροπής της χώρας μας σε πολυπολιτισμικό σκουπιδοτενεκέ. Ο τόπος μας χρειάζεται όλους! Κανείς δεν περισσεύει!
Νίκος Χιδίρογλου
http://www.enpeiraiei.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ