Αβραμόπουλος: Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω στη Νέα Δημοκρατία με Ντόρα αρχηγό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/1_CE91CE92CEA1CE91CE9CCE9FCEA0CE9FCEA5CE9BCE9FCEA3.jpgΕξαιρετικά χωλωμένος με τον πόλεμο που δέχεται από το περιβάλλον της κυρίας Μπακογιάννη εμφανίζεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά τη δήλωση στήριξης του στον Αντώνη Σαμαρά. Διεμήνυσε μάλιστα στους στενούς του συνεργάτες (/ιδες) ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στο κόμμα σε περίπτωση ανάληψης της ηγεσίας από την Ντόρα Μπακογιάννη.
Φαίνεται πως η πόλωση τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των υποψηφίων θα αφήσει βαθιά σημάδια στην μελλοντική πορεία της ΝΔ αφού τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη έχουν αρχίσει και δύσκολα θα ξεχαστούν την επόμενη ημέρα.
Η οργή του Δ. Αβραμόπουλου φέρεται να εκδηλώθηκε όταν πληροφορήθηκε για κάποια επικείμενη προσωπική επίθεση που θα εξαπολύσουν εξωκοινβουλευτικοί παράγοντες με θέμα άσχετο με την υπουργική του ιδιότητα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες είχε ήδη δεχτεί πίεση πριν τις πρόσφατες ανακοινώσεις του, που όμως δεν στάθηκε αρκετή για να τον κάνει να υπαναχωρήσει.
Σαν κερασάκι στην τούρτα, σχετικός πόλεμος με το θέμα έχει ξεσπάσει μεταξύ δημοσιογράφων τοπικού Αθηναϊκού καναλιού, πιθανότατα να ανοίξει και εκεί ένα απρόβλεπτο εσωκομματικό μέτωπο, χωρίς κανόνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ