Καλά, ο Πάγκαλος με τον επίτιμο δεν είναι "εχθροί";

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1 pagkalosΤι φέρεται να είπε ο πρώην πρωθυπουργός για “διάσπαση της ΝΔ” και η διάψευση από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης
.
Tου Κωνσταντίνου Παπανικολάου
από το http://www.info-guardian.eu/
Το μυστήριο της διαπλοκής πρώτης και τέταρτης εξουσίας, δημιουργεί ενημερωτικά αινίγματα και αναξιοπιστία.
Συντάκτης απογευματινής αθηναϊκής εφημερίδας λέει ότι παρίστατο σε καφενειακή συζήτηση αργά το απόγευμα στο καπνιστήριο της Βουλής με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο και δύο-τρείς συναδέλφους του. Υποστηρίζει ότι ο Θ. Πάγκαλος είπε πως σε πρόσφατη συνάντησή σε δημόσια εκδήλωση με τον Κ. Μητσοτάκη, ο πρώην πρωθυπουργός του είπε ότι «αν βγει η Ντόρα θα δέσει η Νέα Δημοκρατία. Αν δεν βγει μπορεί να υπάρξει και διάσπαση».
Ο συντάκτης επικοινώνησε με την εφημερίδα του για να δώσει το θέμα για παραπολιτικό, αλλά…
οι αρμόδιοι του είπαν «για κύριο θέμα, το θέλουμε». Ο ίδιος δημοσιογράφος, για να μη του πουν ότι δεν ελέχθη κάτι τέτοιο, το μετέφερε σε όλους τους άλλους συντάκτες, αντί – αν το πίστευε- να το κρατήσει για αποκλειστικό.
Από άλλη μεγάλη εφημερίδα δημοσιογράφος έψαξε τον Θ. Πάγκαλο και τον ρώτησε αν το είπε. Αυτός εκνευρισμένος, απάντησε: «δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο». Ταυτόχρονα από το περιβάλλον του πρ. πρωθυπουργού ανακοινώθηκε ότι δεν υπήρξε συνομιλία του με τον Θ. Πάγκαλο και ότι «όλα αυτά είναι αθλιότητες».
Όσοι διαβάσετε αύριο εφημερίδες, περιμένετε να το δείτε, είτε σαν θέμα, είτε σαν παραπολιτικό.
Τι καταλάβατε; Ότι η δημοσιογραφία είναι «περίεργη, κίτρινη»; Ότι ο έμπειρος Θ. Πάγκαλος το είπε για να το περάσει στα ΜΜΕ εμμέσως; Ότι δεν το είπε;
Ό,τι και να καταλάβετε, το θέμα δημιουργήθηκε και θα αφήσει ίχνη στο πολιτικό σκηνικό.
Από το τίποτα; Από κάτι; Τρέχα γύρευε…
Και στο κάτω-κάτω σε μια χώρα αναξιόπιστη και καταρρέουσα –όπως μας λένε- σιγά μη στάξει η ουρά του γαιδάρου…
Άξιοι!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ