Βοτανικός-Μονή Τοπλού-Φυσικό Αέριο. Το Mall και το Τζαμί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

gapfaskelo“Η ανομία, η ατιμωρησία” και άλλες προεκλογικές παρόλες.
Γράφει ο Evan

1.Η κα Γλ. Σιούτη έχει παραστεί ως δικηγόρος του Δήμου Αθηναίων στη δίκη για το Μall του Βωβού στον Ελαιώνα. Aυτή στήριξε την επιχειρηματολογία του Βωβού και στη δίκη της Αναστολής (4 Δεκεμ 2008) και στην κύρια δίκη (6 Μαρτη 2009).
Το ουσιώδες είναι ότι αμέσως μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης και την τοποθέτηση της κας Γλ. Σιούτη στη θέση του νομικού συμβούλου του Πρωθυπουργού, η εταιρία «Μπ. Βωβός» με ανακοίνωση της και ζήτησε, «νέα νομοθετική ρύθμιση» για τη διάσωση του Mall. ( Ελπίζοντας προφανώς ότι υπάρχουν ευήκοα ώττα).
Το “πακέτο” περιλαμβάνει το Τζαμί στον Ελαιώνα και το Εμπορικό Κέντρο που θα “εξυπηρετεί” τους μουσουλμάνους καταναλωτές μαζί με τους “Παναθηναϊκούς”,χάρις στο σταθμό του μετρό!!!!!

Μονή Τοπλού

2.Η κα Γλ. Σιούτη , μαζί με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Σπ. Φλογαΐτη, με τον οποίο άλλωστε μοιράζονται και το ίδιο δικηγορικό γραφείο, χειρίστηκαν για λογαριασμό της αγγλικής εταιρείας Loyalward, τη σκανδαλώδη υπόθεση της μονής Τοπλού στην Κρήτη.( Βατοπέδιο Νο 2). Οι δυο τους έχουν υπογράψει δικόγραφο – παρέμβαση υπέρ της εταιρείας, στην οποία η μονή επιχείρησε να ξεπουλήσει το “φιλέτο” του Κάβο Σίδερο, περιοχή που διεκδικούσε και το δημόσιο. Η υπόθεση τελικά προσέκρουσε στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Φυσικό Αέριο

3.Η κυβέρνηση της «διαφάνειας» , μήπως μπορεί να αναρτήσει στο διαδίκτυο, τα ονόματα και τις εταιρείες των μεσαζόντων που θα μας πουλήσουν τα 4,5 δίς κμ. φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν ;
Ποιοι μεσάζοντες εκπροσωπούν στην Ελλάδα την Trans Adriatic Pipeline;
Προμήθειες υπάρχουν για αυτές τις αγορές;
Φυλακή ποιοι θα πάνε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ