Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Εθνικιστικός παροξυσμός στα Σκόπια, άλλη μια εμετική ταινία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

2 temp8 σσΟ: Μήπως έπρεπε να αλλάξετε όνομα και στο Υπουργείο Εξωτερικών; Θα προτείναμε το Υπουργείο Μίζερης Ελληνικής Εσωστρέφειας.
http://taxalia.blogspot.com

Kάποιες στιγμές, ακόμη και μείς έχουμε την ψευδαίσθηση ότι, υπάρχει, ίσως, μια μικρή ελπίδα, μετά τις εξευτελιστικές για την ιστορία του ελληνικού έθνους υποχωρήσεις, που κάναμε χάριν της καλής γειτονίας, να βρούμε έναν δίαυλο συννενόησης με τη FYROM.
Οι ακραία ηλίθιοι εθνικιστές της άλλης πλευράς, μας..
στερούν την ελπίδα.
Δεν φτάνει η γελοία πλαστογράφηση της ιστορίας, δεν φτάνουν οι γραφικότητες με τα αγάλματα του Έλληνα στρατηλάτη Μεγ.Αλεξάνδρου, του Έλληνα Βασιλέα Φίλιππου του 2ου, δε φτάνει η μετονομασία της Θεσσαλονίκης, της αδερφής του Μ.Aλεξάνδρου, σε …Solun, δεν φτάνουν τα αλυτρωτικά παραμύθια για “κατάληψη των εδαφών των …”μακεδόνων”, από τους Έλληνες”, δεν φτάνουν τα πολεμοχαρή επεκτατικά “Solun will be the capital of Macedonia again”, έχουμε και τον Σκοπιανό κινηματογράφο, να βομβαρδίζει τον κόσμο με ανοησίες. Τελευταίο επίτευγμα των ηλιθίων σλάβων της διασποράς το φιλμ “A Name is a Name”, το οποίο είναι η ιστορία ενός σλάβου (που αρέσκεται στο ψευδώνυμο “Μακεδόνας” φυσικά), ο οποίος βασανίζεται από Έλληνες αξιωματούχους, επειδή ζητούσε να …τον αποκαλούν “μακεδόνα”.
Οι παραγωγοί είναι τόσο αγράμματοι στόκοι, προχειρατζήδες, που ονομάζουν τις φυλακές Κορυδαλλού “Koryatsolos prison, Athens, Greece”. To ακόμη ηλιθιοδέστερο είναι ότι, το φιλμ, λέει “Βασισμένο σε αληθινή ιστορία”.

Ποιανού αληθινή ιστορία ρε φασιστοβλαμμένοι;

Υπάρχουν και χειρότερα; ΝΑΙ !
Ο “πρωταγωνιστής” της ιστορίας ” Nick Stoyan”, υποτίθεται ότι είναι Αμερικανοσκοπιανός πεζοναύτης, τον οποίο βασανίζουν οι κακοί Έλληνες και έχει στο στήθος του τατουάζ με τις σημαίες των ΗΠΑ και της FYROM μαζί. Γελοία προσπάθεια “γλειψίματος” των Αμερικανών, ηλίθια προπαγάνδα ταύτισης και συμπόρευσης στο δράμα, του Αμερικανού, που προσπαθούν να τον ταυτίσουν με Σκοπιανό και το αντίστροφο, ακόμη πιό γελοία προπαγάνδα.
ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Αυτά δεν είναι δουλειά των bloggers. Δική σας είναι να δείχνετε ότι τα περιθώρια “σκυψίματος” της Ελλάδας, σε κάθε υβριστή της δεν είναι απεριόριστα. Κάποτε πρέπει να αντιδράσετε ως κράτος. Όπως η Αλβανία και η Βουλγαρία, για την “μακεδονική εγκυκλοπαίδεια”. Έτσι, κύριε Δρούτσα;
Χυδαίο, ρατσιστικό, υπερθνικιστικό παραλήρημα, για μια ακόμη φορά:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H8xg72VCPe8&feature=player_embedded]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ