Συνεχίζουν να μαζεύουν τα …αδέσποτα της "τρομοκρατίας".

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/Terrorism.jpgΣε σύλληψη 22χρονης Αντιγόνης Χ. και δύο άλλων αγοριών που έτυχε να είναι μαζί της την ώρα της σύλληψης προέβησαν οι διωκτικές αρχές. Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της ήταν στην περιβόητη γιάφκα Χαλανδρίου (δακτυλικά αποτυπώματα).

Αυτό που δεν ομολογούν οι διωκτικές αρχές είναι πως αυτά τα “πιτσιρίκια” προβαίνουν σε σημειολογικά χτυπήματα που συνδέονται άμεσα με μακροχρόνιες εκδικάσεις υποθέσεων δεκαετιών. Πιάνουν λοιπόν παιδάκια που όταν ο ΕΛΑ χτυπούσε, αυτα πήγαιναν νηπιαγωγείο. Ενώ οι ινστρούχτορες περιδιαβαίνουν κεντρικές mainstream καφετέριες και το στόμα των διαπλεκόμενων ΜΜ”Ε” ΣΤΑΖΙ μέλι για το ποιόν τους.

Εκτός εάν τα πιτσιρίκια έχουν τέτοια έφεση για μάθηση που γνωρίζουν την “κοινωνική προσφορά” των υπέργηρων (πλέον) καρικατούρων του κοινωνικού αγώνα, που απολαμβάνουν το καφεδάκι τους στη Σκουφά μέσα σε ακριβά κουστούμια και γκρι παλτά. Άσε τις κοινωνικές τους συναναστροφές με τους νέους “σωτήρες της πατρίδος”. Τουλάχιστον ο Κουφοντίνας “προσφέρθηκε”…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ