Μαρίκα: Ό,τι ξέρει η Ντόρα από πολιτική το έμαθε από τον Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

doramarika
Μιλώντας την περασμένη εβδομάδα στο Περιστέρι η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε να την κρίνουν με βάση το έργο και την πορεία της και όχι την οικογένειά της και τον πατέρα της τον Μητσοτάκη. Τα ίδια επαναλαμβάνει και σήμερα στην Real News ενώ δεν παύει να «υπενθυμίζει» ότι η ίδια «ήταν πάντα παρούσα σε όλους τους αγώνες της παράταξης», κολλούσε αφίσες της ΟΝΝΕΔ κλπ κλπ.
Ας δούμε όμως τι έλεγαν οι γονείς της σε μια συνέντευξη στον Λάλα στο BHMAGAZINO τον Σεπτέμβριο του 2000.
Ερώτηση: «Υπήρξε μια στιγμή που προσπαθήσατε να αποτρέψετε την κόρη σας από την πολιτική»;
Κώστας Μητσοτάκης: Την στιγμή που η Ντόρα αποφάσισε να μπει στην πολιτική όλα ήρθαν τυχαία. Και κανένας τότε δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ενδεχομένως αύριο να είναι και αρχηγός κόμματος, ή πρωθυπουργός. Μπήκε πρώτα απ΄ όλα για να βγει από ένα προσωπικό αδιέξοδο και να καλύψει μια πολιτική ανάγκη εκείνη την στιγμή στην Ευρυτανία…» (ΣΣ εννοεί την δολοφονία του Π. Μπακογιάννη)
Ερώτηση: « Εσείς φανταζόσασταν αυτή την εξέλιξη της κόρης σας»;
Μαρίκα Μητσοτάκη: εγώ όχι.
Ερώτηση: Πως την εξηγείτε;
Μαρίκα Μητσοτάκη: Εγώ πιστεύω ότι παρόλο που η Ντόρα έκανε πολύ αξιόλογες σπουδές, το διδακτορικό της στην πολιτική το έκανε δίπλα στον Μητσοτάκη όλα αυτά τα χρόνια. Ό, τι και αν έμαθε στο Πανεπιστήμιο δεν την βοήθησε τόσο όσο το ότι ήταν καθημερινά δίπλα σε έναν δάσκαλο της πολιτικής όπως είναι ο Μητσοτάκης…
MarikaMitsotakisLalas0001
antinews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ