Να ζητήσει συγγνώμη καλεί τον πρωθυπουργό ο Παυλόπουλος. Ας ζητήσει συγνώμμη και ο Παυλόπουλος που τον έκανε πρωθυπουργό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

%CF%87%CF%81%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%BF

Χαιρόμαστε που ο κύριος Παυλόπουλος μας διαβάζει και μετέφερε το πολύ σημαντικό ατόπημα του Πρωθυπουργού και του υπουργου ΠΡΟ-ΠΟ στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Ας κάνει τον κόπο και ο κύριος Παυλόπουλος να μας διαβάσει λίγο παραπάνω και ας παραιτηθεί, γιατί για χαρακίρι ούτε λόγος να γίνεται.

Στην υπόθεση του θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη, (σσΟ: Τι λέτε ρε παιδιά, ξανάλλαξε υπηκοότητα μετά θάνατον;) για την οποία είχε μιλήσει ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης καθώς και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Α΄ Αθηνών, Προκόπης Παυλόπουλος. Όπως μας ενημερώνει η Zougla.gr
Ο κ. Παυλόπουλος, αφού υπογραμμίζει πως επισήμανε από το βήμα της Βουλής ότι «μία τόσο βαριά αλλά και τόσο ατεκμηρίωτη κατηγορία, στρεφόταν ευθέως εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας και της ίδιας της Χώρας και έπρεπε να υπάρξει αμέσως ανασκευή της», αναφέρεται σήμερα στην ολοκλήρωση τόσο της ιατροδικαστικής έκθεσης όσο και των εκθέσεων τοξικολογικής και ιστολογικής εξέτασης για το συμβάν και καλεί τον αρμόδιο Υπουργό «να ενημερώσει την κοινή γνώμη, τουλάχιστον, για τ’ αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας του συμβάντος».
«Και εάν οι ως άνω εκθέσεις διαψεύδουν κατηγορηματικά την βαρύτατη κατηγορία του κ. Πρωθυπουργού εναντίον της ΕΛ.ΑΣ., της οποίας ηγείται πολιτικώς ο κ. Υπουργός, δεν νομίζει ο τελευταίος ότι έχει χρέος, έναντι των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και έναντι του Τόπου, αφενός ν’ αποκαταστήσει την αλήθεια και το κύρος της ΕΛ.ΑΣ. και αφετέρου να εισηγηθεί στον κ. Πρωθυπουργό να ζητήσει έστω και μία συγγώμη για το λάθος του;
Όπως είναι αυτονόητο, επειδή το ζήτημα είναι μείζον, δεν σταματάει μόνο στο πλαίσιο της απλής αυτής δήλωσης», αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ