Γκρίζοι Λύκοι εντοπίστηκαν μαζί με λαθρομετανάστες. Οι Έλληνες ταϊσμένοι από την Εργενεκόν πότε θα εντοπιστούν;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

grizoi_lykoi
Διαβάστε και αυτό το σχετικό άρθρο.
Τρία μέλη της ακραίας εθνικιστικής και παρακρατικής τουρκικής οργάνωσης, «Γκρίζοι Λύκοι», ανακάλυψαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αρχές της χώρας μας, όταν τέσσερις ημέρες πριν σταμάτησαν ένα ιστιοπλοϊκό γεμάτο λαθρομετανάστες. Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας, και οι τρεις παραδέχθηκαν «ατύπως» ότι είναι μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης, η οποία, ως γνωστόν συνδέεται τόσο με το «βαθύ κράτος» της Τουρκίας και τις μυστικές υπηρεσίες της, όσο και με το οργανωμένο έγκλημα.
Το ιστιοπλοϊκό που πιάστηκε από το Λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων, είχε ξεκινήσει από σημείο κοντά στη Σμύρνη και είχε τελικό προορισμό την Ιταλία. Το γεγονός ότι διακινητές-δουλέμποροι ήταν «Γκρίζοι Λύκοι» και εκτελούσαν αυτό το δρομολόγιο, δείχνει ότι το κύκλωμά τους έχει αναβαθμίσει ποιοτικά τις αποστολές του. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα στοιχεία των ελληνικών διωκτικών αρχών, οι «Γκρίζοι Λύκοι» περιορίζονταν, ως επί το πλείστον, σε μεταφορές λαθρομεταναστών σε ελληνικά νησιά στο Αιγαίο.
Το ιστιοπλοϊκό «Μπέρμπιχαμ», αγγλικής σημαίας, στο οποίο ανακαλύφθηκαν 41 λαθρομετανάστες από το Ιράν και το Ιράκ (34 άνδρες, 2 γυναίκες, 5 παιδιά), φαίνεται ότι παρουσίασε πρόβλημα στη θαλάσσια περιοχή Αυλέμωνας, στα Κύθηρα. Άγνωστος τηλεφώνησε στις ελληνικές αρχές, οι οποίες έσπευσαν επι τόπου. Να σημειωθεί πως το «ταξίδι» απευθείας από Τουρκία προς Ιταλία θεωρείται εξαιρετικά ακριβό, σε αντίθεση με την πολύ φθηνότερη μεταφορά από Τουρκία σε ελληνικά νησιά.
“Απο τον σημερινό «Ελεύθερο Τύπο”
Ερώτηση antinews: Μόνο Γκρίζοι Λύκοι εντοπίστηκαν; Μήπως ήταν και κανένας της ΜΙΤ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ