Είναι ποτέ δυνατόν;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CEB1CF84CF84CEB9CEBBCEB1CF822Είναι δυνατό να παρίσταται σε εκδηλώσεις της  επιτροπής για  την ανεύρεση και  ταυτοποίηση των  λειψάνων  των  αγνοουμένων πρωταγωνιστής  της εξαφάνισης τους;

Ε στην Κύπρο όλα  είναι δυνατά.
Χθες σε τελετή στο LEDRA PALACE που σκοπό είχε την χρηματοδότηση της πιο πάνω επιτροπής παρέστη ο Ταλάτ ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση Κερυνειωτών το 1974.Υπεύθυνος οικογενειακά μιας και συμμετείχε και ο πατέρας του διοικητής της ΤΜΤ στην Κερύνεια.
Γερμανός  Αλέξανδρος 21 ετών,ο  αδελφός του Ανφρέας  Γερμανός 16 ετών, ο γείτονας τους Γεώργιος Νικόλα του Βασίλη 21 ετών έμεναν δέκα μέτρα από το σπίτι του Ταλάτ.
Συνελήφθηκαν  αρχές Αυγούστου  το 1974 κατόπιν οδηγιών του πατέρα Ταλάτ και μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Κερύνειας.
Ο Τάκης Κάιζερ και  ο Φανής Χαραλάμπους  μετά την κατάληψη της Κερύνειας βρήκαν καταφύγιο στο σπίτι του Αναστάση 100 μέτρα από το Γυμνάσιο της Κερύνειας όπου ο Τάκης Κάιζερ ήταν εκεί στα υπόγεια του ως υπεύθυνος της Πολιτικής Άμυνας της πόλης. Στις 2 Αυγούστου 1974 ψευδοαστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του Αναστάση και έκλεψαν τα χρυσαφικά από το σπίτι. Όταν το ανακάλυψαν και το έμαθε ο Τάκης ο Κάιζερ ξεκίνησε μαζί με τον Φανή να πάνε να το καταγγείλουν στην ψευδοαστυνομία. Πήγαν στον κατεχόμενο σταθμό και από τότες αγνοείται η τύχη τους.
Ο Αλέξης Πατίνιος ο συμπαθής Πόξω Πόξω που έμενε στην Καλιφόρνια στις 5 Αυγούστου 1974 πήγε στον καφενείο του Φαχρί για να αγοράση τσιγάρα. Εκεί τον κορόιδεψαν και ο Αλέξης τους απάντησε με την φράση «έχει ο καιρός γυρίσματα». Στο καφενείο ήταν και ο Αλί Ταλάτ και ο Μπεκίρης ο γνωστός ΤΜΤίτης και κλέφτης. Την επομένη μέρα τούρκοι πήγαν σπίτι του και τον συνέλαβαν. Απο τότες αγνοείται. Το ίδιο συνέβη και με τον Κάττο Παναγιώτη Βαρωσιώτη αλλά εργαζόμενο στη φάρμα Μπέλλαπάις  και κάτοικο Πάνω Κερύνειας από 15ετίας. Δεν άρεσε στους τούρκους της Κερύνειας η απάντηση που τους έδωσε αφού ήταν παρόμοια με αυτή του Αλέξη.
Όλοι  αυτοί με άλλους πέντε  που ήταν κρατούμενοι  στον αστυνομικό σταθμό της πόλης αγνοούνται. Μπορώ να πω με ακρίβεια τι έγινε γιατί  έχω όλα τα στοιχεία από την ηρωίδα εγκλωβισμένη της Κερύνειας γιατί μετά την εξαφάνιση όλων αυτών ο τούρκος ψωμάς Χουσείνης από την Λάπηθο μακαρίτης τώρα τα έκανε χαρτί και καλαμάρι στην ηρωική εγκλωβισμένη.
Της είχε πει μάλιστα  και για τον  τραγική εξαφάνιση  ενός άλλου ήρωα στο χωριό Άγιος Γεώργιος.
Άτε τώρα να βρεις λύση με αυτούς που εξαφάνιζαν Έλληνες της Κύπρου. 
«ΚΗΦΕΑΣ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ