Θανατική ποινή στους βιαστές ανηλίκων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι το πλέον ανθρωπιστικό μέτρο για να εγυηθεί τα δικαιώματα των μικρών συμπολιτών μας. Εμείς θα στηρίξουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες από όπου και αν προέρχονται.
paiderastia1

Χορεύουμε στον δρόμο

Την Κυριακή, όπως και την Πέμπτη που πέρασε, ομάδα Aυτόνομων Εθνικιστών βρέθηκε στους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας. Θεματική της δραστηριότητας, η απαίτησή μας για επιβολή της θανατικής ποινής σε βιαστές – παιδεραστές. Είκοσι περίπου σύντροφοι, από την Αθήνα, ξεκινήσαμε περπατώντας από την πλατεία Συντάγματος, την ώρα που οι περισσότεροι έβγαιναν για τον κυριακάτικο καφέ τους, και κατεβήκαμε μέσω Ερμού και Μητροπόλεως στο Μοναστηράκι. Από εκεί μπήκαμε στο Μετρό, με το οποίο πήγαμε και πάλι πίσω στο Σύνταγμα.
Σε όλη την διαδρομή μοιράστηκαν χιλιάδες προκηρύξεις για το θέμα, καθώς και πετάχτηκαν φέιγ βολάν. Τόσο απλό. Χιλιάδες Αθηναίοι άκουσαν επιτέλους ότι υπάρχει και άλλη μία άποψη. Αυτή που θεωρεί την ζωή και την ομαλή πνευματική πορεία των μικρών παιδιών, πιο σημαντική από τα «ανθρώπινα δικαιώματα» κάποιων σκουπιδιων. Δεν το κάνουμε όμως θέμα. Δεν ήταν παρά η αρχή. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ημέρες. Γιατί είδαμε ότι είναι στο χέρι μας να το κάνουμε.
paiderastia2Άρα πιο σημαντική όμως ήταν η σημερινή ημέρα για εμάς. Γιατί ζήσαμε έστω και για λίγο Ελεύθεροι, μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Μακριά από τους περιορισμούς της καθημερινότητας, κινηθήκαμε σπάζοντας τα όρια του πολιτικά ορθού και δημιουργώντας μια νησίδα ελεύθερης έκφρασης, με βάση τις δικές μας προτεραιότητες. Δίχως κανένα συγκεκριμένο «στόχο». Μόνο και μόνο γιατί αυτό πιστέψαμε ότι έπρεπε να κάνουμε. Το ζήτημα της «παιδεραστίας» μπορεί να μην είναι… επίκαιρο. Να μην είναι επίκαιρο για όλους αυτούς οι οποίοι διαμορφώνουν την επικαιρότητα με βάση τις δικές τους οπτικές. Για εμάς όμως, είναι πάντα. Γιατί τα παιδιά, είναι το μέλλον μας. Και αυτό παλεύουμε να εξασφαλίσουμε.
http://www.ediktyo.gr/2009/11/blog-post_6867.html

ΔΗΜΟΦΙΛΗ