Πόσο πιά ταΐσατε τα ΜΜΕ. Διαχρονική προστασία και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

http://4.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/SwWEMTvXutI/AAAAAAABPkA/zD3HmpnDAMo/s1600/toimp,al.jpghttp://do.pasok.gr/aolympou/wp-content/uploads/2009/04/simitis.jpgΟι δύο κορυφαίες περσόνες που βλέπετε, είναι βίοι παράλληλοι χρονικά και ποιοτικά. Και οι δύο διεκδικούν δάφνες μίσους από τους πολίτες των χωρών τους και όσο περνάει ο καιρός, τα “ευγενή” λαϊκά συναισθήματα οξύνονται.
Τους λόγους δεν θα τους αναλύσουμε. Θα σταθούμε σε κάτι διαφορετικό. Στο διαχρονικό παραμύθιασμα των πολιτών από τα κύρια ΜΜ”Ε” όσον αφορά τις λαμπρές ευρωπαϊκές προοπτικές που τους περιμένουν. Τα λαμπρά αξιώματα. Το πως αυτοί οι “πανάξιοι” ηγέτες θα ανταμοιφθούν στον διεθνή στίβο για τα κατορθώματα τους.
Ο Σημίτης βέβαια κρατά τα σκήπτρα. Μία ολόκληρη παραφιλολογία συνόδευσε την πτώση του. “Σίγουρη η τοποθέτηση Σημίτη στην προεδρία της ΕΕ”, “Για υψηλή θέση στην ΕΕ ο Σημίτης” όταν έσκασε η πρώτη φούσκα και πάει λέγοντας. Εν τω μεταξύ, ουδέποτε ο άνθρωπος εμφανίστηκε ή προτάθηκε για κάποια θέση στην ΕΕ.
Η θέση μας για τη θέση που του αρμόζει είναι δεδομένη. Πολλοί πολιτικοί άνδρες έχουν ζημιώσει τη χώρα, σε διαφορετικά επίπεδα. Κανείς όμως δεν κατάφερε να ζημιώσει τη χώρα σε όλους τους τομείς. ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Όμως, τα καλοταϊσμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια κατάφεραν να συντηρούν αυτή την παραφιλολογία όλο το “επίμαχο” διάστημα που κάτι λειτουργούσε στην κυβέρνηση Καραμανλή. Ο λόγος προφανής: “Μα θα ποινικοποιήσετε τη δράση ενός ηγέτη που προορίζεται για ύπατο αξίωμα στην ΕΕ;”
Έτσι λοιπόν ο Σημιτάκος παρεγράφει ενώ η χώρα θα πληρώνει για πολλές δεκαετίες τα κατορθώματα του. Ο “κουρασμένος” Καραμανλής μάλιστα φρόντισε και να τον αποκαταστήσει με την επίσημη εκθρόνιση του από τη θέση του “Αρχιερέα της Διαπλοκής”.
Στο δια ταύτα: Φανταστείτε τι είχαν φάει οι αχόρταγοι εκδότες για να διασπείρουν ευλαβικά τέτοιες αρλούμπες. Ίσως να ξεπεράσαμε και τη Βρετανία του Blair σε αυτή την επίδοση.
Διαβάστε επίσης: 

Ντροπή και αηδία. Δημόσια έργα με εταιρείες δολοφόνων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Η ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη. Αίμα και πλιάτσικο με υπουργικές αποφάσεις. Οι βλαστοί του τρόμου πνίγουν και σήμερα τη δημοκρατία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ