Ντροπή και αίσχος για τα παιδάκια που έχαναν τη ζωή τους στις Βρετανικές αγχόνες για να είστε εσείς σήμερα "ελεύθεροι". Ντροπή σας αισχρά ξεπουλημένα παχύδερμα.

Γράφει ο Ονήσιλος Καστριώτης
(σσΟ: Ευπρόσδεκτοι είστε “σύντροφοι”, .gr είμαστε αλλά ρωτήστε και το φίλο σας τον Δράκο)


ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!

Βγάλατε πλέον και το σχοινί και το παλούκι; Απροκάλυπτα προπαγανδίζετε την πολιτική των αποικιοκρατών; Τόσο αποθρασυνθήκατε; Πιστεύετε αλήθεια ότι οι οπαδοί σας έγιναν τοοοόσο φυτά; Σε αλλοτινές εποχές τους κουβαλούσατε στις βάσεις να σκίζονται εναντίον του ιμπεριαλισμού και των βάσεων! Δεν λέμε, πάντοτε τους πουλούσατε το κουτόχορτο τυλιγμένο στη λαδόκολλα της μουχλιασμένης φυλλάδας σας, αλλά το θράσος σας τώρα μας αφήνει ενεούς!

Ξέρουμε ρε σε ποιες στοές αποφασίστηκε η δημιουργία του κόμματος σας! Ξέρουμε τους πάτρωνές σας! Μέχρι τώρα τηρούσατε τα προσχήματα! Τώρα τα παίζετε όλα για όλα διότι είναι η τελευταία ευκαιρία εκείνων και σας! Τα μνημόνια συνεργασίας και οι φανερές αλλά και οι κρυφές επισκέψεις στο Λονδίνο των ηγετίσκων σας ήταν το προοίμιο! Τώρα μπαίνετε στο ψητό! Θα μας φέρετε και χειρότερα, το ξέρουμε!

Πατρίδα δεν πιστεύετε, την ιστορία την αποστρέφεστε, ακούτε για αγώνα και σας πιάνει σύγκρυο! Βολευτήκατε στον μικροαστισμό σας! Τα βρήκατε με τους αδελφούς σας τούρκους και θεωρείτε ότι στη νέα τουρκική Κύπρο (ο Θεός να μην σας αφήσει) βασισμένοι στις πλειοψηφίες εσάς και των τούρκων θα πετάξετε έξω εμάς τους Έλληνες και θα κυβερνάτε με τους αδελφούς σας εσαεί ε; Είστε τόσο σίγουροι; Το αίμα ρε των προγόνων μας θα στοιχειώσει και θα σας πνίξει! Ξένοι πάντοτε ήσασταν σ΄ αυτόν τον τόπο! Γι΄ αυτό ποτέ δεν πολεμήσατε! Τα αδέρφια σας οι λινοβάμβακοι τούρκεψαν τότε! Εσείς μείνατε να μας υπονομεύετε. Δεν θα σας περάσει! Θα μας βρείτε μπροστά σας! Ναι ρε το αίμα των προγόνων μας στοιχειώνει στις φλέβες μας!

Αγνέ ψηφοφόρε του ΑΚΕΛ ξύπνα! Αυτοί θα προσφέρουν στους τούρκους πεσκέσι τα παιδιά σου! Αυτοί με την καταραμένη δεξιά του Κληρίδη και Αναστασιάδη τα βρήκαν και με τους Τούρκους και τους Εγγλέζους! Έχουν βολέψει τις φαμίλιες τους για δέκα γενιές! Εσύ;;;


Το κείμενο που αναρτάται ακολούθως θα το βρείτε δημοσιευμένο στη Χαραυγή της 20ης Νοεμβρίου 2009.Η λύση στο Κυπριακό πρέπει και θα είναι κυπριακή
«Δίνω το λόγο μου και στις δύο κοινότητες ότι το Ην. Βασίλειο είναι έτοιμο να υποστηρίξει τις διαδικασίες με όποιο τρόπο μπορεί»

Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για την Κύπρο και το λαό της. Είχα την ευκαιρία την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο να συζητήσω για τις πρόσφατες εξελίξεις των διαπραγματεύσεων με τον καλό μου φίλο Δημήτρη Χριστόφια. Ανυπομονώ να συναντήσω σύντομα τον ομόλογό του στις συνομιλίες Μεχμέτ Αλί Ταλάτ. Η συνάντησή μου την περασμένη εβδομάδα, μου θύμισε τη….

περισσότερα: http://antistasi.org/?p=3643

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ