Νεοναζί γυρίζει την πλάτη στο παρελθόν του και αποκαλύπτεται ως Εβραίος γκέι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wilshaw kevin
Ένα πρώην μέλος μιας βρετανικής ακροδεξιάς ομάδας απέρριψε δημοσίως το κίνημα, αφού ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος και έχει εβραϊκή καταγωγή.

Ο Kevin Wilshaw ήταν ένας οργανωτής του Εθνικού Μετώπου, που προσχώρησε στο BNP και εξακολουθούσε να μιλάει σε λευκές επαναστατικές συγκεντρώσεις στις αρχές του τρέχοντος έτους.
Είπε ότι συνελήφθη για βανδαλισμούς ενός τζαμιού στο Aylesbury στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και για αδικήματα διαδικτυακού αγώνα μίσους τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.
Αλλά ο Wilshaw ισχυρίζεται τώρα ότι εγκατέλειψε το εξτρεμιστικό του παρελθόν, αφού βίωσε το μίσος από την άλλη πλευρά.
«Σε μία ή δύο περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν έγινα πραγματικός αποδέκτης του ίδιου του μίσους των ανθρώπων στους οποίους θέλω να ανήκω», δήλωσε στο Channel 4 News.
«Αν είσαι ομοφυλόφιλος, είναι αποδεκτό στην κοινωνία, αλλά με αυτή την ομάδα ανθρώπων δεν είναι αποδεκτό και ανακάλυψα σε μία ή δύο περιπτώσεις, όταν υποψιάστηκαν ότι είμαι γκέι, ότι υποβλήθηκα σε κακοποίηση».
Πρόσθεσε: «Είναι ένα τρομερά εγωιστικό πράγμα που λέω αλλά είναι αλήθεια, είδα ανθρώπους να κακοποιούνται, να τους φωνάζουν, να τους φτύνουν στο δρόμο – είναι μέχρι να τύχει σε εσένα που ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι αυτό που κάνεις είναι λάθος».
Ο Wilshaw, ο οποίος είχε αντικείμενα όπως μια ναζιστική σημαία και η προτομή του Αδόλφου Χίτλερ στο σπίτι του, μίλησε επίσης για την Εβραία μητέρα του.
«Ήταν μισή Εβραία, το πατρικό της όνομα ήταν Benjamin, έχουμε εβραϊκό αίμα από εκείνη την πλευρά», δήλωσε ο Wilshaw, ο οποίος προηγουμένως έγραψε για το μίσος του για τους “Εβραίους”.
«Αυτός ο όρος ‘οι Εβραίοι’ είναι η παγκόσμια απρόσωπη μάζα ανθρώπων που δεν μπορείς να προσωποποιήσεις, όχι άτομα. Αυτή είναι η γενίκευση που οδήγησε σε έξι εκατομμύρια ανθρώπους που δολοφονήθηκαν σκόπιμα».
Ο Wilshaw ισχυρίζεται ότι απέρριψε τον ναζισμό, αφού πλησίασε τον πρώην ακτιβιστή του Εθνικού Μετώπου Matthew Collins, ο οποίος τώρα εργάζεται για την αντιφασιστική ομάδα Hope not Hate.
Ο Collins είπε: «Ένα από τα πράγματα που παρατηρήσαμε είναι ότι υπήρχε κάποιος που πάλευε, γινόταν όλο και πιο ακραίος. Περιμέναμε σχεδόν το τηλεφώνημα και μια κραυγή για βοήθεια και αυτό έπραξε».
Ερωτηθείς για την αλλαγή, ο Wilshaw δήλωσε: «Αισθάνομαι επίσης απαίσια ένοχος, πραγματικά αισθάνομαι ένοχος, όχι μόνο αυτό, αυτό είναι επίσης ένα εμπόδιο για να έχω μια σχέση με τη δική μου οικογένεια και θέλω να το ξεφορτωθώ, είναι πολύ μεγάλο βάρος».
Για να καταλήξει: «Θέλω να κάνω και κάποιες ζημιές, όχι στους απλούς ανθρώπους, αλλά στους ανθρώπους που διαδίδουν αυτό το είδος σκουπιδιών – θέλω να τους βλάψω, να δείξω πως είναι για εκείνους που ζουν ένα ψέμα και είναι στην άκρη αυτού του τύπου προπαγάνδας, θέλω να τους βλάψω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ