Εκάλη club>O "αντικοινωνικός" Ραγκούσης και τα χαχανητά του Αρη Σπηλιωτόπουλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

vardis1Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το Κουρδιστό Πορτοκάλι για την βάπτιση του υιού Χατζηνικολάου, Αλεξάνδρου. Η ατάκα που κλέβει την παράσταση όμως είναι η δήλωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου: Αν η Ντόρα χάσει, θα καταρρεύσει ψυχολογικά!
Δεν ήταν ο μικρός Αλέξανδρος (να σου ζήσει, Νίκο) που έκλεψε την παράσταση στο Εκάλη club-αλλά ενα άλλο αγόρι, γελαστό και εξίσου χαριτωμένο, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.
Οφείλουμε ομως να σας πληροφορήσουμε πως η βάφτιση του υιου Χατζηνικολάου, έγινε πράγματι σε κλειστό, σχεδόν οικογενειακό κύκλο, πιο νωρίς χθες το πρωί. Απλά της βάφτισης ακολούθησε η δεξίωση-το κοσμικό γεγονός-γύρω στη μια το μεσημέρι.
Νονός του παιδιού, ήτο ο εγχώριος πατριάρχης του lifestyle, εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος. Ετσι ο Νίκος μπορεί να είναι σίγουρος πως οταν μεγαλώσει ο Αλέξανδρος, εαν δεν ηγηθεί ενος μεγάλου κόμματος της κεντροδεξιάς, θα κάνει το δικό του εκδοτικό συγκρότημα με περιοδικά και portals -βίβλους για το Ελληνικό bolywood.
Το σίγουρο είναι οτι τα περιοδικά του μικρού Αλέξανδρου, θα είναι καλοσχεδιασμένα και αποδεκτά αισθητικά-ο Πέτρος είναι μανούλα σ αυτά.
Αφου ο μπαγάσας κατάφερε να δώσει κοσμοπολίτική αύρα στην Ελένη Μενεγάκη, απο την Αεταραχούλα Τρικάλων, στη Δέσποινα Βανδή απο την Αλεπότρυπα Καβάλας, στην Αννα Βίσση απο το Τρύπιο Πηγάδι Λευκωσίας και σε διάφορους πορτιέρηδες και παρκαδόρους της παραλιακής.
Ράντισε δε με χρυσόσκονη μια σειρά απο φρικιά Πασόκους, που κυκλοφορούσαν με αμπέχωνα στα Εξάρχεια. Τους δίδαξε τη “Ράτκα”, τη Μύκονο, τα Αρμάνι, τις μοντέλες και πως να τρώνε το φιλέτο. Σωστά λοιπόν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον επέλεξε ως Νονό του μικρού Αλέξανδρου.
Πάνω απο 300 άτομα ήτο οι καλεσμένοι του Eκάλη club, οι οποίοι καθώς προσήρχοντο έβλεπαν τις κάμερες του “Αλτερ” και του “Σταρ” να καταγράφουν την προσέλευσή τους, όπως η “Στάζι” τις ζωές των άλλων: Σωκράτης Κόκκαλης, Βαρδής Βαρδινογιάννης, Μαρριάνα Βαρδινογιάννη, Μιχάλης Σάλλας, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Μιχάλης Γουλανδρής, Έλλη Στάη, Γ. Προβόπουλος, Π. Βαρδινογιάννης. Β.Μυτηλιναίος, ο Γ.Παπακωνσταντίνου, Μ.Τριανταφυλλόπουλος, Θανάσης Λάλας, Μάκης Σεριάτος, Αλεξάνδρα Καπελετζή, Γιώργος Τράγκας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γ.Σαλονίκης, Π. Παυλόπουλος, Ανδρέας Κουρής, Αλεξάνδρα Πετραλιά κ.α
kokal2Οι κ.κ Μαλέλης και Σφαέλλος εξασφάλισαν υλικό για την υπόλοιπη τηλεοπτική σεζόν, ο δε Πέτρος Κωστόπουλος το cover story των εβδομαδιαίων περιοδικών του. Στη δεξίωση υπήρχε μια νεαρά φωτογράφος η οποία αποθανάτιζε ροτόντα-ροτόντα τους καλεσμένους.
tragasΕκ των υστέρων η παρουσία που συζητήθηκε πιο πολύ ήταν αυτή των υπουργών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ραγκούση. Η παρουσία των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού έχει την εξήγησή της και θα ήτο αφελής να πιστεύει κανείς, οτι τα κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, και υπουργοί του σκληρού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, έσπευσαν να δώσουν το παρόν σε μια κοσμική εκδήλωση, η οποία μεταδίδετο σχεδόν ζωντανά απο τον Ουμπέρτο Εκο της τηλεδημοσιογραφίας, Σταμάτη Μαλέλη.
Η παρουσία τους ήταν μια ένδειξη εκτίμησης στο πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι αλήθεια οτι στήριξε τον Γιώργο Παπανδρέου κόντρα ακόμη και στις επιθυμίες του Γιώργη του Κουρή, τόσο στη σκληρή εσωκομματική μάχη που ακολούθησε την ήττα στις εκλογές του 2007, οσο και στη τελευταία προεκλογική περίοδο.
Ο Χατζηνικολάου, ητο δημοσιογραφικά άψογος, σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους του κι αυτό, είναι ανθρώπινο και λογικό, να έχει εκτιμηθεί τόσο απο τον ίδιο τον πρωθυπουργό, οσο και απο το στενό πυρήνα των ανθρώπων του.
Φίλος μας επιχειρηματίας που έδωσε το παρόν στη δεξίωση, δεν έκρυψε την δυσφορία του για την “επιδεικτική”, σχεδόν “αντικοινωνική” -όπως τη χαρακτήρισε- αποστασιοποίηση του Γιάννη Ραγκούση και την ταχύτατη απόδραση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Ο Γιάννης Ραγκούσης απέφυγε να καθήσει σε ροτόντα με άλλους συνδαιτημόνες, αλλά προτίμησε στη διάρκεια ολης της δεξιώσης, την συντροφιά της συζύγου του και των δύο παιδιών του.
lalasΟ επιχειρηματίας τον έβλεπε να κάθεται σ εναν ημιυπαίθριο και να συνομιλεί με την οικογένειά του, η οποία εξακολουθεί να μένει μόνιμα στη Πάρο. Αυτό έπραξε σ ολη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Εφυγαν μάλιστα νωρίς με τον Γ. Παπακωνταντίνου.
Στο κάτω κάτω θα διαπιστώσουμε σύντομα, κατά πόσο υπουργοί σαν τον Ραγκούση-απο τους πιο σκληροπυρηνικούς της κυβέρνησης- και τον Παπακωνσταντίνου-απο τους πλέον συνετούς-ενδίδουν στις απαιτήσεις των (προσκληθέντων και μη) νταβατζήδων.
Αλλά όπως σας είπαμε την παράσταση έκλεψαν τα τιτιβίσματα του Αρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος μιλούσε ως ψυχαναλυτής της Ντόρας-λέτε να έγραψε ο ίδιος το κείμενο στη “VETO”;
aris34Ο Αρης που καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον κοσμηματοπώλη και αγαπημένο των γυναικών Κώστα Καίσαρη, επαναλάμβανε πως η μάχη στη ΝΔ, δεν έχει κριθεί ακόμη. Μόνο που σημείωνε πως η Ντόρα εαν χάσει θα καταρρεύσει ψυχολογικά. Κι αυτό γιατί ενω δέχθηκε να άρει το προσωπικό της “veto”, για την επιστροφή του Σαμαρά στην κοινοβουλευτική ομάδα, είδε τον Καραμανλή να τη προδίδει, τοποθετώντας τον υπουργό Πολιτισμού και στη συνέχεια τον Αντώνη ν απειλεί να της πάρει το κόμμα! Αυτά ακριβώς υποστήριζε ο Αρης.
Και ήταν η ροτόντα του Αρη και του Καίσαρη, απο την οποία ακουγόντουσαν τα πιο ηχηρά χαχανητά. Σήκωσαν ολη τη δεξίωση στο πόδι…
Σημείωση> Στην εποχή του διαδικτύου, ουδέν κρυπτόν. Ασε που ολα μεταδίδονται τόσο γρήγορα.
Η δημοσιογραφία, δεν ελέγχεται πλέον απο μια χούφτα νταβατζήδες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ