Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες Vs Ντόναλντ Τραμπ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

daimler
Οι οικονομικές και εμπορικές πολιτικές του Αμερικανού προέδρου Donald Trump αποτελούν κίνδυνο για τους Γερμανούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, δήλωσε την Τρίτη ο επικεφαλής της Daimler (DAIGn.DE).

«Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει αρνητικές επιπτώσεις στην επιχείρησή μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Dieter Zetsche σε συνέδριο. «Αλλά φυσικά είναι ένας κίνδυνος».
Ο Η Trump, με την ελπίδα να προστατεύσει τους κατασκευαστές αυτοκινήτων των ΗΠΑ, έχει επικρίνει την εισαγωγή αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες ως αθέμιτο εμπόριο.
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει επίσης θέσει υπό αμφισβήτηση τη συμφωνία ελευθέρων συναλλαγών της Βόρειας Αμερικής με το Μεξικό. Το Μεξικό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή γερμανικών αυτοκινήτων που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ξεχωριστά, ο Ζέτσε απάντησε για τη νέα έρευνα από τις ευρωπαϊκές αρχές για καρτέλ στην αυτοκινητοβιομηχανία, λέγοντας ότι η συνεργασία με άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων ήταν προς όφελος των πελατών και δεν τους έβλαψε.
«Στο τέλος της ημέρας, δεν είναι απόφασή μου. Είμαι μηχανικός και όχι ειδικός στα καρτέλ», δήλωσε ο Zetsche. «Αλλά ξέρω ότι ήταν πρώτα απ ‘όλα για τα πρότυπα και παρόμοια θέματα που τελικά βοήθησαν τους πελάτες επειδή αύξησαν την αποτελεσματικότητά τους».
Ο Zetsche δήλωσε ότι οι εξέχοντες ειδικοί των καρτέλ είναι της γνώμης ότι δεν υπήρξε συμπεριφορά καρτέλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ