Ο μακελάρης του Λας Βέγκας συνδέεται και με παιδική πορνογραφία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

paddock arrest
Μετά τη σύλληψη του αδελφού του μακελάρη του Λας Βέγκας με κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας και εμπορίας ανηλίκων, αμερικανικά δίκτυα μεταδίδουν ότι ο Bruce Paddock ισχυρίστηκε ότι ο Stephan Paddock (μακελάρης) διοικούσε μια «αυτοκρατορία εμπορίας παιδιών».

Ο Bruce Paddock συνελήφθη νωρίτερα σήμερα σε ένα βοηθητικό κέντρο διαβίωσης στο Βόρειο Χόλιγουντ και είχε «χιλιάδες απρεπείς εικόνες ανηλίκων» στην κατοχή του σε φορητό υπολογιστή.

Πλήρεις λεπτομέρειες της έρευνας που οδήγησε στη σύλληψη δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί, αλλά μια ποινική καταγγελία που κατατέθηκε στην κομητεία του Λος Άντζελες παραθέτει 20 πιθανές κατηγορίες και υποδεικνύει ότι τα εικαζόμενα εγκλήματα συνέβησαν το 2014.

Σύμφωνα με πηγές του LAPD, ο Μπρους «έσκουζε σαν γουρουνάκι» για το ρόλο του αδελφού του Stephen στη διοίκηση ενός κυκλώματος διακίνησης παιδιών.

Η αστυνομία έχει τον Paddock στην απομόνωση με εξαιρετικά περιορισμένη πρόσβαση, κατόπιν εντολής από «ανώτερους» στο υπουργείο Εξωτερικών. Είπε στους αξιωματικούς που έκαναν τη σύλληψη, ότι ο αδελφός του διοικούσε μια «αυτοκρατορία εμπορίας παιδιών» που είχε πολύ ισχυρές συνδέσεις, φτάνοντας «μέχρι πολύ ψηλά».

Σύμφωνα με τους ανακριτές που έθεσαν τον Paddock υπό κράτηση, δήλωσε ότι θα παραδώσει πληροφορίες σε αντάλλαγμα για συμφωνία ασυλίας, λέγοντας: «Θα σας δώσω όλα τα ονόματα και θα σας πω όλα όσα θέλετε να ξέρετε, αλλά δεν λέω άλλη λέξη μέχρι να δω μια συμφωνία ασυλίας με την υπογραφή του Donald Trump».

Τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι ο Bruce Paddock έχει προηγούμενες καταδίκες για βανδαλισμούς, εγκληματικές απειλές και κλοπή, σύμφωνα με το NBC News.

Μετά από λίγο πιο βαθύ σκάψιμο στο παρελθόν του Stephen Paddock, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται απίστευτα απαίσια.

Δεδομένου ότι σταμάτησε να εργάζεται στη δεκαετία του 1980 μετά την αποχώρησή του από την εταιρεία εργολαβίας άμυνας, Morton-Thiokol, το ερώτημα είναι πώς ο Steven Paddock έκανε τα εκατομμύρια του;

Ξέρουμε ότι είχε στην κατοχή του δύο αεροπλάνα και άδεια πιλότου.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι η κορυφαία εταιρεία του από το 2004 ονομάζεται Paradise Ranch, η οποία ήταν μια κοινοπραξία με φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα την Καλιφόρνια που «παρέχει ένα μεταβατικό σπίτι για ανήλικους Αμερικανούς από τις Φιλιππίνες», που ονομάζεται Philippine Children’s Fund of America.

Τώρα, αρκετά παράξενο, υπάρχει επίσης ένα Paradise Ranch στις Φιλιππίνες, την πατρίδα του συνεργάτη του. Αυτό το Paradise Ranch βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε έναν πολύ γνωστό χώρο σεξουαλικής διακίνησης μεγάλης κλίμακας: Το Angeles City πρώην βάση της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Clark Freeport Zone.

Έτσι, το προφανές ερώτημα είναι, έκανε ο Paddock τα εκατομμύρια του ως πρώην πιλότος της CIA που διοικούσε ένα κύκλωμα διακίνησης παιδιών από τις Φιλιππίνες;

Ένα ελίτ κύλωμα παιδόφιλων θα εξηγούσε σίγουρα πολλά από τα παράξενα και αόριστα που περιβάλλουν την «επίσημη» αφήγηση για το θέμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ