Κυρώσεις; Ποιες κυρώσεις; Όταν μιλά το χρήμα τα πάντα επιτρέπονται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

russia tobbaco ergostasio
Η ύφεση των σχέσεων μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας δεν έχει καταστρέψει τις επιχειρήσεις αμερικανικού κολοσσού της καπνοβιομηχανίας στην Ρωσία, σύμφωνα με την εταιρεία.

«Δεν βλέπουμε ιδιαίτερες δυσκολίες από τη στιγμή που η παραγωγή μας βρίσκεται στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Όχι μόνο είμαστε ένας ρωσικός παραγωγός αλλά και ένας ρωσικός εξαγωγέας», δήλωσε ο Aleksey Kim, διευθυντής εταιρικών υποθέσεων της Philip Morris Russia στο RIA Novosti.

Έκανε τη δήλωση αυτή μετά από συνομιλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον επικεφαλής του ρωσικού Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου Denis Manturov στο περιθώριο του επιχειρηματικού συμβουλίου Ρωσίας-ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη.

«Προσπαθούμε να ρίξουμε μια ρεαλιστική ματιά στον τρόπο που βρίσκονται τα πράγματα τώρα», δήλωσε ο Kim, προσθέτοντας ότι η Philip Morris εξακολουθεί να δεσμεύεται για επέκταση του εργοστασίου της κοντά στην Αγία Πετρούπολη.

Η Philip Morris έχει δύο εργοστάσια στη Ρωσία – κοντά στην Αγία Πετρούπολη και στο Κρασνοντάρ. Διαθέτει επίσης θυγατρική εταιρεία πωλήσεων και μάρκετινγκ, η οποία διαθέτει πάνω από 100 υποτμήματα σε ολόκληρη τη Ρωσία.

Η εταιρεία λέει ότι έχει επενδύσει πάνω από 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια στη ρωσική οικονομία και έχει πληρώσει περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε φόρους πέρυσι.

Η Philip Morris είναι παρούσα στη Ρωσία από το 1975.

*Η Philip Morris International Inc. (PMI) είναι αμερικανική καπνοβιομηχανία με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 200 χώρες και μερίδιο 15,6% της διεθνούς αγοράς τσιγάρων εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ