Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Είδατε πουθενά την κ. Ντόρα Μπακογιάννη να στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια του σμηναγού Ηλιάκη για να μιλήσει για των ηρωισμό του; Ή μήπως σε ψήφισε κανείς για να ερμηνεύεις τα συμφέροντα του Ερντογάν και του Γκρουέφσκι;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DoraErdoganandwife
Αυτά δήλωνε (last year) ο κύριος Βύρων “άνεμος” Πολύδωρας για την τότε ΥΠΕΞ. Σήμερα θεωρώντας ότι ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου δηλώνει την στήριξη του στο πρόσωπο της. Μετά από αυτό, υπάρχει ακόμα απορία γιατί δεν συζητούμε τις αιτίες της ήττας;
Διαβάζουμε για τις δηλώσεις (στο antinews) που είχε κάνει την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008, ο Βύρωνας Πολύδωρας στο περιστύλιο της Βουλής προς δημοσιογράφος.
Ο ηθικοπατριωτισμός

Ο βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας Αθηνών και πρώην υπουργός της Ν.Δ. μιλώντας σε πηγαδάκι δημοσιογράφων χθες το μεσημέρι στο περιστύλιο της Βουλής υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει απολέσει σίγουρα το ένα πλεονέκτημα που είχε, «τον ηθικοπατριωτισμό», ενώ κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο που είναι «η συνέχεια». Αναφερόμενος στο πρώτο στοιχείο ο κ. Πολύδωρας έβαλε στο στόχαστρό του την κ. Μπακογιάννη λέγοντας με έμφαση: «Είδατε πουθενά την κ. Ντόρα Μπακογιάννη να στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια του σμηναγού Ηλιάκη για να μιλήσει για των ηρωισμό του; Ή μήπως σε ψήφισε κανείς για να ερμηνεύεις τα συμφέροντα του Ερντογάν και του Γκρόγια; (σ.σ.: Γκρούεφσκι)».
 

 Ελευθεροτυπία της 18/09/2008
 Και κατά Ντόρας
Αναφερόμενος στο κόμμα του είπε ότι το διέκριναν δύο στοιχεία τα οποία απώλεσε: το ηθικοπατριωτικό και η συνέχεια. Προς επίρρωση της εκτίμησής του αυτής, έθεσε το ερώτημα – καρφί προς την υπουργό Εξωτερικών: «Είδατε πουθενά την Ντόρα Μπακογιάννη να στέλνει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια του σμηναγού Ηλία Ηλιάκη για τον ηρωισμό του;» Και πρόσθεσε: «Αντ’ αυτού, ερμηνεύουμε τα συμφέροντα του Ερντογάν και του Γκρόγια (εννοώντας τον Γκρούεφσκι). Σε ψήφισε κανένας εσένα να ερμηνεύσεις τα συμφέροντα αυτών των δύο
Κύκλοι της υπουργού Εξωτερικών, σχολιάζοντας την αιχμή που άφησε εις βάρος της ο Β. Πολύδωρας, έλεγαν ότι η υπουργός πήγε στην κηδεία του Η. Ηλιάκη και τόνισε ότι «έδωσε τη ζωή του για την Ελλάδα».
citypress-gr.blogspot.com
 Ο Βύρων Πολύδωρας άφησε ακόμη αιχμές για την εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντάς την υποτελή στον κ. Ερντογάν.
 Φαρμακερά βέλη κατά της ηγεσίας της ΝΔ εξαπέλυσε ο Βύρων Πολύδωρας. Μιλώντας με δημοσιογράφους στο Περιστύλιο της Βουλής, εξέφρασε τα παράπονα πολλών συναδέλφων του της κυβερνητικής παράταξης για τον παραγκωνισμό τους.
Ο πρώην υπουργός αφού χαρακτήρισε προκλητικά τα όσα έγιναν στην υπόθεση του Βατοπαιδίου, τόνισε ότι οι εκλογές δεν έφεραν καμία αλλαγή, διότι απλώς, «τα λαμόγια διατηρήθηκαν στο σύστημα».
http://troktiko.blogspot.com/2008/09/blog-post_7199.html
Ω, ρε ξεσάλωσε ο Βύρων Πολύδωρας. Και τώρα τι πρέπει να κάνει ο Καραμανλής, να χαρεί ή να στενοχωρηθεί; Ο Πολύδωρας λέει ότι η Ντόρα είναι υποτελής του Ερντογάν! Αυτή δηλαδή είναι βόμβα δεν είναι δήλωση. Εδώ μιλάμε για τα εθνικά μας συμφέροντα και η υπουργός εξωτερικών γίνεται στόχος του πρώην κορυφαίου υπουργού. Ο Πολύδωρας όταν μιλάει πετάει και μια ρουκέτα και αυτή την φορά βρήκε στόχο. Ήταν η Ντόρα. Άκου να σε πούνε υποτελή της Τουρκίας. Μέχρι και αγωγή χωράει, εκτέλεση στα 11 βήματα του στρατηγού ανέμου και όλα τα καλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ