Κυβέρνηση προστασίας δουλεμπόρων. Απανωτές δολοφονίες μεταναστών από δουλεμπόρους γνωστής "κοινότητας" με κομματική προστασία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

…αλλά ευαισθησία για αυτούς τους πραγματικούς ξένους μετανάστες εργάτες δεν περισσεύει.
Σε μάστιγα τείνει να εξελιχθεί η δολοφονία ξένων εργατών από τα δουλεμπορικά κυκλώματα όπου συμμετέχουν και ντόπιοι Ελληνάρες. Αυτοί προφανώς που ενδιαφέρονται για την ύπαρξη φτηνού κρέατος χωρίς δικαιώματα, έτοιμου προς εκμετάλλευση.
Απάνθρωπες δολοφονίες με βασανιστήρια, ανθρώπων που ουδέποτε απασχόλησαν τις αρχές με παράνομες πράξεις. Αυτοί οι άνθρωποι βλέπετε ήταν άχρηστοι στα φρικτά κυκλώματα γιατί δεν έγιναν βαποράκια παρανομίας αλλά προσπαθούσαν να επιβιώσουν στα φανάρια και στις αγροτικές εργασίες. Το πογκρόμ ξεκίνησε αμέσως μετά την απόδοση “τιμών” σε βιαστή ανηλίκου όπου ο ίδιος ο πρωθυπουργός από το βήμα της βουλής προέβει σε μία μνημειώδη δήλωση “στήριξης” και ανυπόστατων κατηγοριών εναντίον του ΑΤ Νικαίας. Αυτοί οι “μπάτσοι” βλέπετε έκαναν το λάθος να συλλάβουν έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη και όχι να μείνουν στις τρύπες τους και να ασχολούνται με κάποιες έκνομες ενέργειες όπως κάποιοι επίορκοι συνάδελφοι τους.
Φαίνεται πως οι δουλέμποροι ξεσάλωσαν μετά από αυτή την εξέλιξη και άρχισαν συνεχείς σφαγές, έχοντας μάλλον ως δεδομένη την απραξία των αρχών μετά την “αποθαρρυντική” δήλωση του Πρωθυπουργού. Όταν βγήκαν τα δύο πρώτα κρούσματα γράψαμε:
https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2020/08/00-20.jpgΆμεσα και τώρα, ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να ξεκινήσει έρευνα για τη δολοφονία των δύο Πακιστανών μεταναστών που βρέθηκαν νεκροί από βασανιστήρια στην Ανάβυσσο. Οι Έλληνες και ξένοι δουλέμποροι συνεχίζουν να θησαυρίζουν με την ανοχή (ή συνενοχή;) του Ελληνικού κράτους, των αρχών, του ΥΠΕΣ, των κονδυλίων που παρανόμως δίνονται σε ΜΚΟ δουλεμπορικής μορφής αντί να δίδονται σε κέντρα προετοιμασίας προσφύγων του εξωτερικού!
Η στυγνή αυτή δολοφονία που έγινε προφανέστατα από δουλεμπορική συμμορία με ραντεβού θανάτου σε ένα από τα συνηθισμένα “στέκια υποδοχής“. Οι αλλοδαποί δουλέμποροι και οι Έλληνες συνεργάτες τους επικαλούμενοι τη δράση της Frontex έχουν αυξήσει τις ταρίφες τους και οι δύστυχοι αφιχθέντες πολλές φορές το μαθαίνουν μετά την αναχώρηση τους από την Τουρκία με αποτέλεσμα να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν στο τίμημα.
Οι αρχές όπως και τα ΜΜ”Ε” των χρυσοπληρωμένων εργολάβων σιωπούν. Ενώ είναι τόσο εύκολο να εντοπιστούν τα κυκλώματα. Η διαδρομή άλλωστε είναι γνωστή παρόλο που η δράση της Frontex έχει δυσκολέψει αρκετά τους εμπόρους του ανθρώπινου πόνου:
-Παραλαβή των “δούλων”
-Προώθηση τους σε γνωστά στρατόπεδα συγκέντρωσης εντός των Αθηνών (παλαιότερα το γνωστό Εφετείο).
Παροχή πλαστών εγγράφων που τους χαρακτηρίζουν “Αφγανούς” ή “Ιρακινούς” ώστε να προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές και να αποτρέπεται η απέλαση τους.
-Χρησιμοποίηση τους για έκνομες ενέργειες (ανασφάλιστη εργασία, λαθρεμπόριο κλπ).
Είναι τόσο εύκολο να εντοπιστούν οι δολοφόνοι. Γιατί σιωπάτε; Που είναι οι “ευαίσθητοι” δουλέμποροι κάτω από τις πολύμορφες μονοπρόσωπες εταιρείες του αίσχους;
Πόσο κοστίζει εντέλει η μετατροπή μίας ελεύθερης χώρας σε κέντρο δουλεμπορίου και παραβίασης των στοιχειωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου;
…Η ανομία, η ατιμωρησία κλπ κλπ κλπ.
Διαβάστε: http://olympia.gr/2009/08/04/human-traffic-greece/
Όπως ήταν επόμενο, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Αντίθετα τα κρούσματα πύκνωσαν.
ΑΦΟΥ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ;;;ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ;;;ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ;;ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ;;; Γράφει ο Πρέζα TV μετά τη δολοφονία δύο Πακιστανών στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Η Αστυνομία, που αρχικά είχε περιορίσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, στρέφει τώρα τις έρευνες στα κυκλώματα των Πακιστανών, που ελέγχουν τα «πόστα» στα φανάρια και επιλέγουν ποιοι θα δουλέψουν. ΠΡΕΖΑ TV18-11-2009
Και τα κρούσματα είναι πλέον καθημερινά: Αιματηρή επίθεση με έναν νεκρό και έναν τραυματία, υπηκόων Μπαγκλαντές, έγινε στις 8.30 το πρωί, στην οδό Λάρνακος 36, στα Κάτω Πατήσια .Οι δύο αλλοδαποί βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο ένας νεκρός με πολλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του και ο άλλος τραυματίας, με τραύματα στο στήθος και στην κοιλιά.
Ο τραυματίας διακομίστηκε στο ΚΑΤ , όπου νοσηλεύεται. Όπως είπε στους αστυνομικούς, δράστες είναι δύο άλλοι αλλοδαποί ιρακινής* καταγωγής, οι οποίοι μπήκαν να τους ληστέψουν και όταν αντιστάθηκαν, τους χτύπησαν με μαχαίρια, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον συγκάτοικό του και να τραυματίσουν τον ίδιο.
Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αθηνών.
*για τα περί καταγωγής, διαβάστε στη μέση του άρθρου

«Εμφύλιος» για τις απαγωγές – Ένα αποκαλυπτικό άρθρο από την Ελευθεροτυπία.

«Θέλουμε να εργαστούμε στην Ελλάδα και να διατηρήσουμε τις άριστες σχέσεις της πατρίδας μας με την Ελλάδα. Εμείς εμπιστευόμαστε την ελληνική κυβέρνηση. Εμείς εμπιστευόμαστε την πρεσβεία μας. Εμείς εμπιστευόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη».

Αυτά, μεταξύ άλλων, αναφέρονται σε επιστολή της «πακιστανικής κοινότητας» της οποίας υπογράφει ως πρόεδρος ο Μουντασάρ Αγκμπάρ, καταστηματάρχης, ο οποίος κατηγορήθηκε από τον συμπατριώτη του Τζαβέτ Ασλάμ (πρόεδρος ελληνο-πακιστανικής κοινότητας) για χρηματισμό των Πακιστανών, που υποστηρίζουν πως υπήρξαν θύματα απαγωγών. Απαντώντας στην «Ε» ο Μ. Αγκμπάρ υποστηρίζει ότι «δεν υπήρξαν ποτέ απαγωγές Πακιστανών. Οι συμπατριώτες μας παρασύρθηκαν από τον Τζαβέτ που τους υποσχέθηκε χρήματα. Εμείς δεν συμμετέχουμε στα σκοτεινά παιχνίδια του Τζαβέτ, δουλεύουμε σκληρά για να ζήσουμε, εκτός από τον Τζαβέτ που δεν δούλεψε ποτέ. Ας μας πει πού βρίσκει τόσα λεφτά που βγάζει. Ο Τζαβέτ είναι γνωστός στην πακιστανική κοινότητα για τις παράνομες δραστηριότητές του ως δουλέμπορος· αρκετοί συμπατριώτες μας βρίσκονται φυλακή για χάρη του. Υποχρεώνει άλλους συμπατριώτες μας να υποβάλλουν μηνύσεις για εργατικά ατυχήματα και να μοιραστούν τα χρήματα μαζί του. Το ίδιο κάνει και με την υπόθεση των απαγωγών. Υποσχέθηκε στους Πακιστανούς ότι θα πάρουν 100.000 ευρώ αυτοί και άλλα τόσα σκοπεύει να κρατήσει ο ίδιος».
Γ. ΔΑΜΑ
Σε λίγο η ενδιαφέρουσα συνέχεια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ