Σοβαρότατη η καταγγελία για πλαστογραφία υπογραφών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν θα δίναμε σημασία εάν δεν ήταν καταγγελία επώνυμη και δημοσιευμένη σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας. Εδώ μιλάμε για μία βόμβα και οπωσδήποτε πρέπει να διαλευκανθεί η υπόθεση. Είτε αυτοί οι άνθρωποι ψεύδονται και όντως είχαν υπογράψει τη δήλωση στήριξης της Ντόρας ή κάποιοι παίζουν πολύ επικίνδυνα παιχνίδια και κανείς δεν ξέρει μέχρι που θα φτάσουν. Δείτε το πρωτοσέλιδο:

eleftheria6

Συγκεκριμένα αναφέρουν:
«Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο φύλο της εγκρίτου εφημερίδας σας στις 22/11/2009, στην 8η σελίδα και με τίτλο «Η ΕΑΣ Φαρσάλων στο πλευρό της… Ντόρας για να μεγαλώσει η ΝΔ», δημοσιεύεται επιστολή η οποία δήθεν υπογράφεται και από μας ως αντιπροσώπων της ΕΑΣ Φαρσάλων, τασσόμενοι υπέρ της εν λόγω υποψηφίου. Ασφαλώς, ουδέποτε υπογράψαμε μια τέτοια επιστολή, αλλά και ούτε εξουσιοδοτήσαμε κανέναν άλλον για κάτι τέτοιο.
Άλλωστε, πιστεύουμε ότι όλοι είμαστε ικανοί να εκπροσωπήσουμε τον εαυτό μας. Σαν στελέχη της παράταξης συνειδητά ταχθήκαμε υπέρ κάποιου υποψήφιου αρχηγού με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και όχι με καιροσκοπική διάθεση. Άλλωστε μας ενδιαφέρει και η επόμενη ημέρα, η
ενότητα της παράταξης και η ανάταξη αυτής και για τον λόγο αυτόν, οι τοιούτου είδους δημοσιεύσεις περισσεύουν. Με τη δημοσίευση αυτή δεν σημαίνει ότι προκρίνουμε ή απορρίπτουμε την υποψηφιότητα κάποιου.
Εκ των υποψηφίων αρχηγών, όμως τις απόψεις μας και προτιμήσεις μας τις καταθέσαμε εντός των ορίων της επιβαλλόμενης κομματικής δεοντολογίας, καθ’ όσον ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στελέχη της ΝΔ, με άποψη, με αγώνες και κομματική συνείδηση και δεν χρειαζόμαστε πάτρωνες και καθοδηγητές. Άλλωστε ο θεσμικός μας ρόλος ως αντιπροσώπων των συνεταιρισμών μας και εκπροσωπούντες όλα τα μέλη των συνεταιρισμών μας, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, δεν μας επιτρέπεται και δεν θα ήταν δεοντολογικό να κάνουμε μια τέτοια δημοσίευση με την θεσμική μας
ιδιότητα».
Ή πρόκειται για κωλοτούμπα λόγω των τελευταίων δημοσκοπήσεων (το είδαμε σε ουκ ολίγες περιπτώσεις) ή για μία πλαστογραφία από κάποιους που παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια στο όνομα της κυρίας Μπακογιάννη. Ότι και να συμβαίνει, η δικαιοσύνη μπορεί να επέμβει και αυτεπάγγελτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ