Μπακογιάννη σε Χ''νικολάου: Πάντα ήθελα να γυρίσουν Σαμαράς και Αβραμόπουλος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Untitled 3+copyΕίπαμε, να πασχίζετε για την ενότητα εκεί στη Νέα Δημοκρατία… αλλά με μέτρο. Γιατί δικαιολογείται να κάνουν κωλοτούμπες τα στελέχη προς τη μία η την άλλη πλευρα λόγω ρεύματος. Άλλωστε σε όλα τα κόμματα εξουσίας οι εσωκομματικές συμμαχίες γίνονται με τα πιστεύω βεβαίως – βεβαίως, αλλά το βασικό κριτήριο είναι το ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος).
Οι διεκδικητές όμως οφείλουν να έχουν μία σοβαρότητα που να τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους κομματικούς σαλτιμπάγκους και να δίνουν ασφάλεια όχι μόνο στην κομματική τους βάση αλλά πρωτίστως στον λαό. Ας μην ξεχνάμε ότι την πλειοψηφία ευαγγελίζεστε όλοι να προσεταιρισθείτε.
Γι’ αυτό κυρία Μπακογιάννη, πριν κάνετε βαρύγδουπες δηλώσεις περί ενότητας, να ανατρέχετε σε παλαιότερες σας δηλώσεις. Ζούμε βλέπετε στην εποχή του διαδικτύου και τα ηλεκτρονικά γραπτά αναζητούνται εύκολα.
Γι’ αυτό η δήλωση σας στον κύριο Χατζηνικολάου είναι πέρα για πέρα άκυρη. Άκου “εγώ πάντα ήθελα την επιστροφή Σαμαρά και Αβραμόπουλου στη Νέα Δημοκρατία”!!
Για να θυμηθούμε…

ΤΑ ΝΕΑ 12/8/2000:

2_h
«Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα περνά το κατώφλι της Ρηγίλλης, εγώ θα εγκαταλείπω οριστικά τη Ν.Δ. και η ευθύνη της αποχώρησής μου δεν θα βαρύνει εμένα».
Το ξεκάθαρο αυτό μήνυμα έστειλε στον κ. Κ. Καραμανλή η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, και αυτή η απόφασή της δεν πρόκειται να αλλάξει όπως λένε συνομιλητές της.
Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του προέδρου της Πολιτικής Άνοιξης στη Ν.Δ. δίνουν και παίρνουν στη Ρηγίλλης.
Οι συνεργάτες τού κ. Κ. Καραμανλή λένε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ οι φίλοι τού κ. Α. Σαμαρά την επομένη της δεξίωσης για τη Γιορτή της Δημοκρατίας επεσήμαιναν με έμφαση ότι οι κ.κ. Κ. Καραμανλής και Α. Σαμαράς είχαν εγκάρδια συνομιλία, ενώ αντίθετα ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν συνομίλησε με τον κ. Κ. Μητσοτάκη.
Ο πρώην πρωθυπουργός, πάντως, έχει πάρει από καιρό την απόφαση να καταγγείλει τον κ. Κ. Καραμανλή και να αποχωρήσει από τη Ν.Δ. αν επιστρέψει στο κόμμα ο κ. Α. Σαμαράς.
Και αυτό τα τελευταία δύο χρόνια το λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Το σημαντικό είναι ότι τώρα λέει πως θα φύγει από το κόμμα και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
Είπατε κάτι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ