Ο Πούτιν αποκαλύπτει τους πυλώνες του ρωσικού «γενετικού κώδικα»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

putin1
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε τι υπάρχει ως βάση της ρωσικής κρατικής υπόστασης, σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κρεμλίνο κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ημέρας της Εθνικής Ενότητας.

«Η ενότητα και ο πατριωτισμός βοηθούσαν πάντα τους (Ρώσους) ανθρώπους να αντέχουν σε περιόδους δυσπιστίας και να επιτύχουν μεγάλους αναπτυξιακούς στόχους. Η παροχή φροντίδας για την πατρίδα, η ακλόνητη και ειλικρινής φιλία και η απόλυτη απροθυμία να δεχτούν πιέσεις από το εξωτερικό – αυτά είναι οι πυλώνες της ρωσικής κρατικής κυριαρχίας, ο γενετικός και πολιτιστικός μας κώδικας», δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα με το RIA Novosti.
Ο Ρώσος ηγέτης παρατήρησε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της Εποχής των Ταραχών πριν από τέσσερις αιώνες «ο λαός ξεσηκώθηκε ενάντια στο χάος και την αναρχία, αντιμετωπίζοντας τις εσωτερικές συγκρούσεις και την ξένη απειλή και διατηρώντας την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία της χώρας» και ότι τότε, «η πίστη στην πατρίδα ένωσε ανθρώπους διαφόρων τάξεων, εθνοτικών ομάδων και θρησκευτικών πεποιθήσεων».
Η εορτή της Ρωσικής Εθνικής Ενότητας τηρείται ετησίως στις 4 Νοεμβρίου. Πρώτα εορτάστηκε το 2005, μνημονεύοντας τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της Εποχής των Ταραχών το 1612, όταν ένας Ρώσος έμπορος με το όνομα Kuzma Minin και ο πρίγκιπας Dmitry Pozharsky οδήγησαν έναν στρατό εθελοντών στην απελευθέρωση της Μόσχας από την πολωνική κατοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ