Η δήλωση Κοτζιά για τις συνομιλίες με τον Αλβανό ΥΠΕΞ στην Κρήτη… μετά τους χορούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kotzias bushati kriti
“Θέλουμε και η Αλβανία να γίνει κράτος-μέλος της ΕΕ”.

Σήμερα οι δυο υπουργοί επισκέφτηκαν το Δικταίο Άντρο στο Οροπέδιο Λασιθίου όπου στην πλατεία Ευρώπης ο δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννη Στεφανάκης τους υποδέχτηκε με λύρες και κρητικές μαντινάδες!
Οι δυο υπουργοί έσυραν το χορό μαζί με το δήμαρχο ενώ χειροκρότησαν τους κρητικούς μουσικούς που τους υποδέχτηκαν. Μάλιστα στον Αλβανό Υπουργό δώρισαν μια βούργια σαν αναμνηστικό.
Δήλωση ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιά, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας, D. Bushati (Κρήτη, 11.11.2017)
«Με τον συνάδελφό μου, Αλβανό Υπουργό Εξωτερικών κ. Ditmir Bushati, έχουμε ξεκινήσει συνομιλίες από χθες το πρωί. Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις και αύριο, πριν να πετάξουμε για τις Βρυξέλλες, όπου θα πραγματοποιηθεί Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ.
Συζητάμε ζητήματα που είναι ανοικτά και θέλουμε να τα λύσουμε σήμερα για να αναπτύξουμε προοπτικές για το αύριο. Στο πλαίσιο αυτής της πολύ εντατικής και χωρίς διαλείμματα εργασίας, πήραμε την απόφαση να έρθουμε να επισκεφτούμε τον τόπο, όπου γεννήθηκε ο Δίας και όπου απήγαγε την όμορφη Ευρώπη.
Στον τόπο, όπου ουσιαστικά γεννήθηκε η Ευρώπη, δουλεύουμε με τον συνάδελφό μου, Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας. Θέλουμε και η Αλβανία να γίνει κράτος-μέλος της ΕΕ.
Μας τιμά το γεγονός ότι μας υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος και οι κάτοικοι. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι μας θα επισκεφθούν τη σπηλιά του Δία. Κατόπιν, θα γευματίσουμε εδώ στο οροπέδιο και θα επιστρέψουμε για να συνεχίσουμε τις συνομιλίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ